Το πρώτο παγοδρόμιο δίπλα στη θάλασσα είναι γεγονός

0

Οι Μαλδίβες είναι, αδιαμφισβήτητα, συνδεδεμένες με εικόνες εξωτικών τοπίων, πάλλευκες αμμώδεις ακρογιαλιές, τιρκουάζ σαν ψεύτικα νερά, ξενοδοχεία μέσα στον Ωκεανό και αμέτρητες στιγμές γαλήνιας χαλάρωσης μακριά από όλους και απ’ όλα.

Όλα αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό, καθώς τα βλέμματα όλων, πλέον, κεντρίζει κάτι το εντελώς πρωτότυπο για τον δημοφιλή εξωτικό προορισμό. Ο λόγος για το πρώτο παγοδρόμιο σε ολόκληρο το σύμπλεγμα που συναντάται δίπλα ακριβώς από τα νερά του Ινδικού Ωκεανού.

Οι ιθύνοντες του πολυτελούς ξενοδοχείου Jumeirah Vittaveli είχαν την καινοτόμα ιδέα για την δημιουργία ενός παγοδρομίου δίπλα στη θάλασσα και την κάνανε πράξη πριν από λίγους μήνες. Δύο κόσμοι, λοιπόν, εντελώς αντιδιαμετρικοί μεταξύ τους φαινομενικά, που κατάφεραν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το παγοδρόμιο ονομάζεται Ice Ice Maybe, καταλαμβάνει μία έκταση 170 τ.μ. και προσφέρει την δυνατότητα στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μετά από  μια απολαυστική βουτιά στα ονειρικά νερά του Ινδικού Ωκεανού, να παρατηρήσουν από κοντά ένα σόου παγοδρομίας, ή κι ακόμη να δοκιμάσουν οι ίδιοι τις δυνατότητές τους στον πάγο.

Το παγοδρόμιο αντανακλά την φιλοσοφία της εταιρείας αναφορικά με την βελτίωση της βιωσιμότητας στον κόσμο, γι αυτό και έχει δημιουργηθεί από μια εταιρεία που εξειδικεύεται στις τεχνητές πλάκες πάγου. Σε αντίθεση με τα συμβατικά παγοδρόμια, για την δημιουργία του συνθετικού αυτού παγοδρομίου χρησιμοποιήθηκε ένα είδος μοριακής τεχνολογίας, χωρίς καθόλου χρήση νερού και ενέργειας.

Πληροφορίες: jumeirah.com

newsbeast.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here