Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ηγουμενίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

0

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020🌹
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ηγουμενίτσας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, αφού προηγήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Κατόπιν πρόσκλησης παρευρέθησαν, ο βουλευτής Θεσπρωτίας κος Βασίλειος Γιόγιακας , ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κος Ιωάννης Λώλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσπρωτίας, πολύτεκνος πατέρας και μέλος του Συλλόγου μας κος Αλκιβιάδης Μ. Λάμπρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας, πρόεδρος της ΕΛΜΕ επίσης πολύτεκνος πατέρας και μέλος του Συλλόγου μας κος Γεώργιος Βασιλειάδης καθώς επίσης οι Ιερείς και μέλη του Συλλόγου μας!


Ευχαριστούμε το Super Μarket “ΤΑΓΚΑΤΙΔΗΣ ΑΝ. & ΣΙΑ Ο.Ε.”, τον κο Κωνσταντίνο Μάσια ιδιοκτήτης φούρνου «ΤΟ ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΟ» και το Πλυντήριο Αυτοκινήτων Ντάσιου CAR WASH για την ευγενική τους χορηγία! Επίσης τις πολύτεκνες μητέρες που γέμισαν το μπουφέ με τα υπέροχα γλυκά τους η κα Ντάσιου Αγγελικη, η κα Αννα Βετου, η κα Μαρκέλλα Τσώτου και η Ελένη Μηλιώνη.
Το φλουρί το κέρδισε η πολύτεκνη οικογένεια του κου Χρήστου Κομίνη με έπαθλο την εικόνα του “ΤΕΡΕΝΤΙΟΥ και ΝΕΟΝΙΛΛΗ” μια δωροεπιταγή αξίας 30ευρώ προσφορά από το Super Market Αναστάσιος Ταγκατίδης και ενα πλύσιμο αυτοκινήτου προσφορά CAR WASH της κας Αγγελικής Ντάσιου, φυσικά δεν αφήσαμε παραπονεμένα κ τα παιδάκια του συλλόγου μας!
Ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει υγεία, χαρά και γλυκιές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Ο Πρόεδρος Μιχαήλ Λάμπρου και το Δ.Σ.!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here