ΑρχικήMEDIA - TVΤο μοντέλο Ρόμπιν Λόουλι καλεί σε μποϊκοτάζ του Victoria’s Secret Show

Το μοντέλο Ρόμπιν Λόουλι καλεί σε μποϊκοτάζ του Victoria’s Secret Show

Πέρυσι ήταν η Άσλεϊ Γκράχαμ – τώρα ένα άλλο top model τάσσεται κατά του Victoria’s Secret σόου και των τέλειων «Αγγέλων» του. Η Αυστραλιανή, Ρόμπιν Λόουλι 29 ετών, plus size μοντέλο, πρωτοπορεί σε μια εκστρατεία για μεγαλύτερη διαφορετικότητα στον διάδρομο του Fashion Show της Victoria’s Secret.

Μετά την έναρξη συλλογής υπογραφών με αίτημα το μποϊκοτάζ της ετήσιας επίδειξης μόδας του brand εσωρούχων το μοντέλο δήλωσε ότι ηγείται της πρωτοβουλίας για «το καλό της κόρη της».

Το μοντέλο εμφανίστηκε σε εκπομπή του αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου Channel Seven και είπε ότι δεν την νοιάζει αν δεν βαδίσει ποτέ στην πασαρέλα για το Victoria’s Secret Show και ότι εστιάζει στη βελτίωση των προτύπων στη βιομηχανία του μόντελινγκ.

«Βαρέθηκα και κουράστηκα να βλέπω τον ίδιο τύπο σώματος» ανέφερε η Ρόμπιν Λόουλι και πρόσθεσε: «Δεν ζητώ από τους ανθρώπους να μποϊκοτάρουν τα κορίτσια, απλώς θέλω να προστεθεί διαφορετικότητα. Θέλω να μην υπάρχουν αποκλεισμοί, να συμπεριλάβω μερικά άλλα μεγέθη».

ΑΠΕ ΜΠΕ


Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9,566ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,758ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
25ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή Άρθρα

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com