Έντονος καβγάς στο πάνελ του «Πρωινού» για τη Χριστίνα Μπόμπα που νοσεί από κορονοϊό

0

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μέσω ενός βίντεο που «ανέβασε» στο Instagram πως νοσεί από κορονοϊό.

Από το βράδυ της Τετάρτης που δημοσιεύθηκε το συγκεκριμένο βίντεο έχει προκληθεί κύμα συζητήσεων για το αν η παρουσιάστρια έπραξε σωστά που το ανέφερε και κατά πόσο τηρεί τα μέτρα προστασίας που πρέπει.

Το πρωί της Παρασκευής, το συγκεκριμένο θέμα αναλύθηκε στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1 και η συζήτηση οδήγησε σε έντονο καβγά.

Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά ώστε να λήξει η ένταση.

Αρχικά, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Επειδή η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και η θέση μας είναι θέση ευθύνης, εγώ προσωπικά, ως πολίτης αυτής τη χώρας, σε ότι αφορά συμβουλές και τι ακριβώς σημαίνει να είσαι φορέας του κορονοϊού, ασθενής, θα ήθελα να ακούω μόνο ειδικούς και λοιμωξιολόγους».

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Άρης Καβατζίκης οι οποίοι διαπληκτίστηκαν.

Ο διάλογος

Άρης: Εγώ διαφωνώ κάθετα με την Αφροδίτη. Δεν μπορούμε να ακούσουμε την εμπειρία ενός ανθρώπου;

Δημήτρης: Τους κατηγορούν ότι επειδή τα παιδιά προβάλλουν την προσωπική τους ζωή και για λόγους εμπορικούς, έλειψε το μέτρο. Είναι μια εμπειρία που σε αυτή τη φάση χρειάζεται μόνο τη γνώμη των ειδικών. Δεν πήγαν στον Άγιο Δομίνικο. Είπε «δεν πειράζει, δεν είναι τίποτα». Όχι, δεν πάει έτσι. Μην είμαστε εθισμένοι στην προσοχή και τη δημοσιότητα.

Άρης: Να μην κρατήσω μια αισιόδοξη νότα ότι είναι κάτι που μπορείς να το περάσεις στο σπίτι σου;

Δημήτρης: Αισιόδοξη, αλλά ρεαλιστική. Αυτό δεν είναι giveaway.

Άρης: Αυτό είναι κακοήθεια ότι δεν είναι giveaway.

Δημήτρης: Μα αυτό ειπώθηκε, δεν το λέω εγώ, το μεταφέρω. Μόνο οι ειδικοί πρέπει να μιλάνε σε αυτή τη φάση. Όταν λέει η Χριστίνα ότι δεν είναι τίποτα και θα περάσει, αυτό ίσως να μην πρέπει να είναι το μήνυμα. Γιατί έχει κολλήσει το κεφάλι μου;

Άρης: Δεν έχει κολλήσει το κεφάλι μου, εσείς προφανώς αντιπαθείτε την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη και το βγάζετε αυτό.

Αφροδίτη: Σε παρακαλώ πολύ Άρη!

Άρης: Εγώ σας παρακαλώ πολύ! Λέμε ανοησίες αυτή τη στιγμή!

Δημήτρης: Ε βέβαια λες ανοησίες και καλό θα είναι σιγά σιγά να μαζευτείς!

Άρης: Αλήθεια;

Τότε η Φαίη Σκορδά διέκοψε τους συνεργάτες της και πήρε θέση στο θέμα: «Όταν κάποιος μοιράζεται τα καλά πράγματα μέσα από τα social media, τότε μοιράζεται και τα άσχημα. Αυτή η συζήτηση που κάνετε είναι σαν να υποτιμάτε τον κόσμο. Έχω το φίλτρο να καταλάβω ότι εκείνη την ώρα βλέπω ένα νέο κορίτσι που λέει ότι εγώ ήμουν με μια παρέα ανέμελη, δεν ήξερα. Εγώ ξέρω ποιον βλέπω, δεν βλέπω έναν λοιμωξιολόγο αυτή τη στιγμή. Βλέπω ένα κορίτσι το οποίο μεταφέρει την προσωπική της εμπειρία. Ξέρουμε να φιλτράρουμε τα πράγματα, δεν περιμένω να ενημερωθώ από την Χριστίνα Μπόμπα. Θα δω έναν γιατρό, έναν ειδικό επιστήμονα».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here