Ομογενής είναι ο ύποπτος της δολοφονίας του Tζέιμς «Γουάιτι» Μπάλτζερ

0

Σύμφωνα με τις αρχές, ομογενής φαίνεται να είναι ο κύριος ύποπτος της δολοφονίας του περιβόητου πρώην μαφιόζου, που τελικά κατέληξε πληροφοριοδότης του FBI, Tζέιμς «Γουάιτι» Μπάλτζερ.

Ο Fotios «Freddy» Geas, ο έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την δολοφονία του Adolfo “Big Al” Bruno, επικεφαλή της γενοβέζικης μαφίας στο Σπρινκγφίλντ, αλλά και για άλλες εκτελέσεις, τις οποίες πραγματοποιούσε με την βοήθεια του αδερφού του.

Αίσθηση είχε προκαλέσει ένα γράμμα που είχε στείλει η κόρη του Geas σε τοπική εφημερίδα, περιγράφοντας την έκπληξη της όταν είχε μάθει για την μέχρι τότε κρυφή ζωή του πατέρα της, χαρακτηρίζοντας τον «ως ένα προβληματικό άνθρωπο, που πληρώνει για τις επιλογές του».

Ο Μπάλτζερ βρισκόταν μόλις δύο ώρες στις εγκαταστάσεις των φυλακών της Γουέστ Βιρτζίνια, όταν ο Geas μαζί με τουλάχιστον έναν ακόμα κρατούμενο, εκτέλεσαν με βάναυσο τρόπο, τον 89χρονο Ιρλανδοαμερικανό μέσα στη φυλακή.

Όπως δήλωσε στην Boston Globe ο Τεντ Μακντόνοου, ένας ιδιωτικός ερευνητής που γνώριζε τον ομογενή, ο Geas «μισούσε τα καρφιά και όσους κακοποιούσαν γυναίκες. Ο Ουάτι ήταν και τα δύο. Είναι τόσο απλό».

Η δολοφονία του Μπάλτζερ δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στις αρχές, ούτε στους κρατούμενους της φυλακής, καθώς ο πρώην μαφιόζος ήταν υπεύθυνος για τουλάχιστον 11 δολοφονίες στο παρελθόν.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here