Ευάγγελος Παπαευαγγέλου: Αγόραζε ακίνητα από πλειστηριασμούς

0

Το πρόσωπο που αποτελεί από χθες παρελθόν από την Jumbo, ο κ. Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της αλυσίδας, καθώς αποτελεί μέλος της από το 1995, ενώ διατηρούσε τον ρόλο του αναπληρωτή αντιπροέδρου.

Ο κ. Παπαευαγγέλου έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον χώρο του παιχνιδιού, καθώς ο θείος του, κ. Χρ. Παπαευαγγέλου, ήταν ο ιδιοκτήτης της παιχνιδοβιομηχανίας Fino, τον οποίο και κληρονόμησε τη δεκαετία του 1970. Με τον κ. Βακάκη της Jumbo ξεκίνησε την κοινή επιχειρηματική πορεία τη δεκαετία του 1990, όταν η τελευταία απέκτησε το εργοστάσιο της Fino. Ηταν δηλαδή από τους βασικούς συνεργάτες του κ. Βακάκη όλα αυτά τα χρόνια, όντας μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Jumbo από το 1995.

Είναι πτυχιούχος της ΑΒΣΠ Πειραιώς, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 1992, είναι πρόεδρος Ελλήνων Κατασκευαστών και Εμπόρων Παιχνιδιών. Από το 2006, μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών). Από το 2006, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος).

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, ο κ. Παπαευαγγέλου είχε συστήσει προσωπική εταιρεία ή εταιρείες, μέσω των οποίων είχε προβεί σε αγορές αρκετών ακινήτων μέσω πλειστηριασμών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η βίλα του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη, για την οποία έδωσε 4,7 εκατ. ευρώ. Ακόμη, εταιρεία που συνδέεται με τον κ. Παπαευαγγέλου πλειοδότησε πρόσφατα σε πλειστηριασμό για το συγκρότημα τεσσάρων ημιτελών κατοικιών της εταιρείας Koumbas Development του Γιώργου Κούμπα, σε οικόπεδο της τάξεως των 1.000 τ.μ. στο Παλαιό Ψυχικό. Για τα συγκεκριμένα ακίνητα κατεβλήθη ποσό 2 εκατ. ευρώ, αν και η τιμή εκκίνησης δεν ξεπερνούσε το 1 εκατ. ευρώ.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here