Νέο ύποπτο δέμα με παραλήπτη τον δισεκατομμυριούχο Τομ Στάιερ

0

Την αποστολή ενός ακόμη ύποπτου δέματος, αυτή τη φορά προς τον Καλιφορνέζο δισεκατομμυριούχο Τομ Στάιερ, που έχει πολλές φορές ασκήσει έντονη κριτική, δημοσίως, στον Πρόεδρο Τραμπ επιβεβαίωσε το FBI.

Το περιστατικό συμβαίνει μία εβδομάδα μετά τη σύλληψη του Σίζαρ Σάϊοκ για την αποστολή εκρηκτικών πακέτων σε επικριτές του Τραμπ.

Το FBI με ανακοίνωσή του στο twitter ανέφερε ότι απενεργοποίησε το ύποπτο πακέτο το βράδυ της Πέμπτης.

Την περασμένη Παρασκευή το γραφείο του Στάιερ είχε ανακοινώσει ότι ένα δέμα με παραλήπτη τον ίδιο είχε εντοπιστεί σε ταχυδρομείο έξω από το Σαν Φρανσίσκο.

Σχεδόν ταυτόχρονα με τη γνωστοποίηση της ύπαρξης νέου ύποπτου δέματος, ο πρόεδρος Τραμπ προχωρούσε σε νέα επίθεση εναντίον των μέσων ενημέρωσης, αποκαλώντας τα εκ νέου «Fake News», και κατηγορώντας τα ότι «υποκινούν τη βία».

«Υποκινείτε τη βία με τις ερωτήσεις σας» απάντησε ο Τραμπ σε δημοσιογράφο όταν εκείνη τον ρώτησε αν θεωρεί ότι η ρητορική του έχει συμβάλει στο κλίμα που είχε δημιουργηθεί στη χώρα.

«Πολλοί δημοσιογράφοι υποκινούν τη βία επειδή δεν γράφουν την αλήθεια (…) Τα Fake News Μέσα υποκινούν τη βία», πρόσθεσε, μιλώντας από τον κήπο του Λευκού Οίκου, λίγο πριν αναχωρήσει για προεκλογική συγκέντρωση στη Δυτική Βιρτζίνια. «Αν τα μέσα ενημέρωσης έγραφαν με ακριβή και αμερόληπτο τρόπο θα υπήρχε πολύ λιγότερη βία στη χώρα μας», συνέχισε.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here