Το εξωφρενικό «μηνιάτικο» που βγάζει ο σκύλος του Λιούις Χάμιλτον

0

Εισόδημα που θα ζήλευε κάθε εργαζόμενος, ακόμη και μεγαλοστελέχη εταιριών κολοσσών στον χώρο τους, βγάζει ο Roscoe, ένα καθαρόαιμο bulldog, ο οποίος έχει την τύχη να είναι ο σκύλος του Λιούις Χάμιλτον. Βεβαίως, βάζει και αυτός το… πατουσάκι του για να βγάζει μηνιάτικο κοντά στα 21.000 δολάρια, αλλά σίγουρα η τύχη του θα ήταν διαφορετική εάν δεν άνηκε στον πεντάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

Το χαριτωμένο τετράποδο ασχολείται με τη διαφήμιση και προωθείται από γραφεία που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα. Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Road & Track, που επικαλείται το BBC, καταφέρνει να βγάζει τις… σκυλοτροφές του, με περίπου 700 δολάρια των ημέρα. Με άλλα λόγια, καταφέρνει να καρπώνεται περίπου 180.000 δολάρια τον χρόνο, ποσό που είναι τρεις φορές παραπάνω από το μέσο νοικοκυριό στις ΗΠΑ.

Ο Χάμιλτον αποδεικνύεται εξαιρετικός όχι μόνο στο κόκπιτ της Mercedes, αλλά και στις επιχειρηματικές του κινήσεις, αφού φρόντισε να δημιουργήσει στον σκύλο του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος αυτήν τη στιγμή μετρά γύρω στους 143.000 followers. Ένας από αυτούς είναι και το γερμανικό εργοστάσιο για λογαριασμό του οποίου αγωνίζεται ο Βρετανός πιλότος στην F1, που έχει σχεδόν 16.000.000 followers.

newsbeast.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here