ΑΕΚ: Ενισχύει τα τμήματα υποδομής με Κότσιαρη

0

Η ΑΕΚ δεν βλέπει μόνο το τώρα, αλλά και το μέλλον της. Προσπαθεί λοιπόν να ρίξει το βάρος της στις Ακαδημίες της, προσδοκώντας από εκεί να βγουν οι επόμενοι παίκτες της που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Κότσιαρη στη θέση του Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ.

Οπως τονίζει η ομάδα στην επίσημη ανακοίνωσή της, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει γνωστό το πλάνο της για το υπόλοιπο κομμάτι των Ακαδημιών και για τον σχεδιασμό της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑEK

Η φονική πανδημία προκάλεσε αναστάτωση στην κοινωνία και μεταξύ άλλων έπληξε και τον αθλητισμό, και το ελληνικό μπάσκετ ειδικότερα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ BC στοχεύει σταθερά, αλλά με πιο στοχευμένες πρωτοβουλίες, στην ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας. Στο πλαίσιο αναδιαρθρωτικών κινήσεων, ανακοινώνει, ότι Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας Kαλαθοσφαίρισης (AEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA) αναλαμβάνει από σήμερα ο έμπειρος παράγοντας-προπονητής και τέως General Manager της ΚΑΕ Κύμη, Νίκος Κότσιαρης. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πλήρες διαρθρωτικό πλάνο του νέου αναπτυξιακού Προγράμματος.

Βιογραφικό:

1989-1993: Απόφοιτος Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Νόβισαντ (Σερβία). Ειδικότητα: Προπονητής Καλαθοσφαίρισης
1993-1995: Τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Τμήματος Πανεπιστημίου Νόβισαντ (Σερβία)

1994-1995: Βοηθός προπονητή (Hλυσιακός) – Α2 Εθνική Κατηγορία

2000-2001: Βοηθός προπονητή (Ηλυσιακός) – Α2 Εθνική Κατηγορία

2009-2011: Προπονητής (Κρόνος) – Γ΄ Εθνική

2012-2013: Προπονητής (Α.Ε. Λιβαδειάς) – (Άνοδος από Γ΄σε Β΄ Εθνική)

2016: Βοηθός προπονητή (Ιωνικός Νικαίας) – Β΄ Εθνική

2017-2019: General Manager KAE Kύμη (Basket League)

Eπίσης, έχει διατελέσει προπονητής και στις ΑΕ Ηρακλείου, ΑΟ Ζωγράφου (Γυναίκες), Αγία Παρασκευή (Γυναίκες), ΑΟ Δάφνης (Γυναίκες) και Αθηναϊκό.


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here