Ηγουμενίτσα: Aποκάλυψη εδώ πήγαν τα κομμένα δεντρά από τον ποδηλατόδρομο

0

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στην τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας το κλάδεμα των δέντρων στον ποδηλατοδρομο. Ποιος και γιατί έδωσε την εντολή για το κλάδεμα των δέντρων,τι συνέβη;έγινε με απευθείας ανάθεση σε κάποιον εργολάβο;Πολλά τα ερωτήματα από τους πολίτες που πάρα το τσουχτερό κρύο μικροί και μεγάλοι πηγαίνουν στον ποδηλατόδρομο.

Συναντήσαμε τον εργολάβο και του θέσαμε κάποια ερωτήματα, όταν βγάλαμε από τον εξοπλισμό μας την φωτογραφική μηχανή άλλαξε στάση με υβριστικές λέξεις και επιθετικοτητα μας προέτρεψε να μην βγάλουμε φωτογραφίες!Στην ερώτηση που πάνε αυτά τα ξύλα;που οι εργάτες έκοβαν με μεγάλη προσοχή,εκείνος μας απάντησε ότι πάνε στην χωματερή για κάψιμο.Στην παρακάτω εικόνα θα ξεχωρίσει κανείς αν είναι χωματερή η αν τα ξύλα πάνε για καύση από τον εργολάβο η πιθανόν προς πώληση.

Σε βομβαρδισμένο τοπίο άφησαν τον ποδηλατοδρομο ύστερα από το κλάδεμα των δέντρων με την βροχή να δημιουργεί λάσπη και τα υπόλοιπα δέντρα να έχουν πέσει μέσα στην θάλασσα.

Άραγε αυτά τα ξύλα τα οποία κόπηκαν δεν θα μπορούσε να τα δώσει ο αρμοδιος φορέας που έδωσε την εντολή να τα πάρει κάποιος κόσμος που τα χρειάζεται;Η μήπως θα ήταν δύσκολο να μείνει ο ποδηλατοδρομος καθαρός διότι είναι το τελευταίο έργο που απέμεινε ”ζωντανό” τα συμπεράσματα δικά σας…