Ηγουμενίτσα: Μεγάλη προσοχή!Τρόμο-δρόμος στο κοιμητήριο της πόλης +(φώτο+βίντεο)

0

Μέτα το πέρασμα της ισχυρής καταιγίδας την περασμένη εβδομάδα σήμερα αποφάσισαν να αποκαταστησουν τον δρόμο προς το νεκροταφείο. Πολλοί οδηγοί προτιμούν πλέον αυτόν τον δρόμο προς την Νέα Σελεύκεια διότι μετά την πτώση της γέφυρας, εκτός από τον κεντρικό δρόμο έχει μείνει μόνο αυτός.

Φυσικά οι αρμόδιοι δεν έφτιαξαν τον δρόμο σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία,ενώ όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα δεν υπάρχει ούτε σήμανση που να δείχνει στους διερχόμενους οδηγούς ότι στο σημείο χρειάζεται μεγάλη προσοχή,όπως επίσης δεν υπάρχει και ο κίτρινος σηματοδότης που αναβοσβήνει για να καθιστά σαφές στους οδηγούς ότι υπάρχει κάποιο έργο υπό εκτέλεση.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η αποκατάσταση δεν έγινε με πίσσα άλλα με τσιμέντο!Αφού έγινε με τσιμέντο πόση ώρα χρειάστηκε για να στεγνώσει, έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτό το χάος με τους κώνους όπως και δεν υπάρχει κανένα σήμα που να δείχνει την παράκαμψη,προκείμενου οι οδηγοί να προσέξουν το σημείο. Καμιά αίσθηση οδικής ασφάλειας..Θα γνωρίζουν βεβαία οι αρμόδιοι ότι σε μια δυνατή βροχόπτωση το τσιμέντο θα σπάσει όπως και έγινε λίγα μέτρα πιο κάτω..Πολλά τα ερωτήματα..αλλά στα θέματα οδικής ασφάλειας οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και όχι με τόση προχειρότητα.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του δρόμου: