Σίλβερ: «Θα βρούμε τη λύση με τους παίκτες»

0

Αρκετοί είναι οι παίκτες του NBA που έχουν αμφιβολίες για την επανέναρξη της σεζόν, τόσο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όσο και για την απόσπαση της προσοχής της κοινής γνώμης από το κίνημα κατά του ρατσισμού. Ο Άνταμ Σίλβερ, κομισάριος της Λίγκας, έδειξε να κατανοεί τις ανησυχίες των παικτών, αλλά δήλωσε αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση εντός των επόμενων εβδομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ξέρουμε πως η κατάσταση δεν είναι ιδανική. Όλοι προσπαθούμε να βρούμε έναν δρόμο επιστροφής στην κανονικότητα εν μέσω πανδημίας, εν μέσω μιας κρίσης με 40 εκατ. ανέργους και πλέον εν μέσω κοινωνικής αναταραχής.

Αντιλαμβάνομαι πώς μπορεί να αισθάνονται κάποιοι παίκτες, είτε για οικογενειακούς λόγους, είτε για λόγους υγείας, είτε γιατί μπορεί να θεωρούν πως πρέπει να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους σε άλλους σκοπούς πέρα από το μπάσκετ. Τα πράγματα αλλάζουν γύρω μας και όσα ζούμε είναι πρωτόγνωρα.

Κατανοώ απόλυτα όσα συμβαίνουν στις ζωές μας αλλά μέσα σε όλα αυτά προσπαθούμε να βρούμε την ευκαιρία για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα και να μπορέσουμε να αναδείξουμε πρωταθλητή. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι αυτό δεν είναι προτεραιότητα στο μυαλό ορισμένων ανθρώπων», τόνισε.


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here