Η πανδημία ωφέλησε τον Μπότας

0

Ένας από τους λίγους που βγήκε ωφελημένος στην περίοδο της καραντίνας ήταν ο Βαλτέρι Μπότας. Ο οδηγός της Φόρμουλα 1 εξήγησε ότι νιώθει σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ και δούλεψε πολύ το κορμί του. Ο Μπότας ανέφερε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν έκανα ένα τεστ φυσικής κατάστασης που συνήθως κάνω ανά έναν ή δύο χρόνια. Ήταν το καλύτερο που είχα ποτέ. Ως οδηγός, δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου για να εστιάσω στη φυσική μου κατάσταση. Συνήθως το κάνω στο χειμερινό διάλειμμα. Τώρα όμως που το διάλειμμα μεγάλωσε πολύ, ήμουν πολύ συστηματικός με την προπόνησή μου και ήταν έκπληξη που είδα το πόσο καλά αισθάνομαι. Πραγματικά πιστεύω ότι ο αναπάντεχος επιπλέον ελεύθερος χρόνος λειτούργησε μόνο θετικά για εμένα.

Είναι σπάνιο για έναν οδηγό να έχει τόσο χρόνο και να κάνει τόσο διαφορετικά πράγματα, βελτιώθηκα στη φυσική και την πνευματική μου κατάσταση. Αισθάνομαι ότι με τα πράγματα που ετοιμάζουμε με την ομάδα και τους μηχανικούς για το οδηγικό μου στυλ, θα έχω μερικά νέα στοιχεία στη φαρέτρα μου για την οδήγησή μου και θα τα χρησιμοποιήσω. Μπορώ να καταλάβω ότι σε ορισμένες στροφές έχω κάνει θετικά βήματα. Φέτος θα είμαι πολύ καλύτερος οδηγός, πολύ πιο ολοκληρωμένος. Είμαι στην κορύφωσή μου σε ο,τι αφορά τη φυσική μου κατάσταση και ελπίζω ότι αυτό θα φανεί στην πίστα. Είμαι πραγματικά πολύ αισιόδοξος γιατί και πνευματικά είμαι σε καλό επίπεδο»


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here