Κιούμπαν: «Το NBA έκανε τα πάντα για την επιστροφή στα παρκέ»

0

Στις 30 Ιουνίου, το NΒΑ επιστρέφει στην δράση μετά την πολύμηνη διακοπή για την πανδημία του κορωνοϊού. Απαντες, περιμένουν με αγωνία την  επιστροφή στα παρκέ, με τον ιδιοκτήτη των Μάβερικς, Mαρκ Κιούμπαν να μιλάει για τη νέα κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κιούμπαν έδειξε απόλυτα σύμφωνος για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στο Ορλάντο, τονίζοντας πως το NBA έκανε τα πάντα για να επιστρέψουν με ασφάλεια οι παίκτες στην δράση.

«Κάναμε focus σε αυτό από τις 11 Μάρτη. Ψάξαμε στο πως θα επιστρέψουμε με ασφάλεια. Το ΝΒΑ έκανε τα πάντα, ότι καλύτερο μπορούσε. Μάθαμε πράγματα και από αυτά που έκαναν οι άλλοι. Συμφωνήσαμε με τους καλύτερους στο παρκέ, το ιατρικό προσωπικό, όλους τους επιστήμονες. Πήραμε τους καλύτερους. Αν οτιδήποτε που μπορεί να μας βοηθήσει, θα το ψάξουμε. Όταν έχεις ένα ελεγχόμενο περιβάλλον ή το ελέγχεις όσο καλύτερα μπορείς, νομίζω πως προσπαθούμε να προσαρμοστούμε με ότι κάναμε σπίτι ματς. Εκεί που νιώθαμε πιο ασφαλείς. Συνεχώς ψάχνουμε για νέες πληροφορίες και το ΝΒΑ δεν σταματά να κάνει τεστ για τον κορονοϊό»


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here