Ηγουμενίτσα: Η σημερινή Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον πολιτιστικό σύλλογο Το σπίτι της Ρενας στο κέντρο Πρασιά

0

Ημέρα γιορτής χαράς και ζεστασιάς ήταν η σημερινή εκδήλωση από τον πολιτιστικό σύλλογο Ρενα Κώτσιου που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “πρασια”. Μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς και παράδειγμα ζωής και επιμονής απο τα μέλη του συλλόγου που χτίζουν καθημερινά χαμόγελα καθώς και αναβιώνουν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο ηγούμενος της ιερέας μονής γηρομεριου Μεθόδιος ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης.

Ο σύλλογος Ρενα Κώτσιου δημιουργήθηκε το 2009 με πάνω απο 200 μέλη και επταμελές συμβούλιο και όλα αυτά τα χρόνια έχει μια επιτυχημένη πορεία στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας.Ο σύλλογος στηρίζει ηθικά και υλικά τα παιδιά με καρκίνο και ειναι ο μόνος σύλλογος που το αναφέρει στο καταστατικό του.

Ένα μεγάλο έργο του συλλόγου μας ειναι η δημιουργία του μουσείου παράδοσης και πολιτισμού,στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας,πάροδος Ολύμπου,Το σπίτι της Ρένας,που όλοι πρέπει να επισκεφτείτε,για να θαυμάσετε τα εκθέματα και να γνωρίσετε την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Επίσης αύριο Πέμπτη στην κεντρική πλατεία της πόλης,στο σπιτάκι των Χριστουγέννων,τα μέλη του συλλόγου θα προσφέρουν χριστουγεννιάτικα γλυκά,καραμελωμένα μήλα και Σοκολατένιες λιχουδιές.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του συλλόγου καθώς και το κέντρο πρασιά για την υπέροχη φιλοξενία.

Δείτε τις παρακάτω εικόνες και Βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ