Φουρθιώτης: H γεμάτη νόημα ανάρτηση στο Instagram μετά το «κόψιμο» από το Open [εικόνα]

0

Ο Μένιος Φουρθιώτης βρίσκεται εκτός Open μετά την απόφαση του δικαστηρίου, με την οποία ο παρουσιαστής έχασε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού.

Το Open ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους και ο παρουσιαστής απάντησε μέσω του δικηγόρου του, Θεμιστοκλή Σοφού.

Σήμερα, ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε τη δική του προσωπική απάντηση μέσω Instagram, μιλώντας για ψυχραιμία και «άρωμα πολιτικής παρέμβασης».

Η ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη:

Θέλω να σας πω ένα αφήγημα που μπορεί να είναι μυθιστόρημα αλλά μπορεί να είναι και αλήθεια «Το χάρισμα της ψυχραιμίας απαιτεί εξυπνάδα και αυτοέλεγχο. Πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας σε αυτό το θέμα. Να προσπαθήσετε μόνοι σας να προσθέσετε στο χαρακτήρα σας την ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει αρκετοί να είναι ψύχραιμοι …. παράδειγμα …. ένα κανάλι πωλείται από επιχειρηματία σε επιχειρηματία για την αμερόληπτη ενημέρωση των πολιτών ; ή ένα κανάλι πωλείται για πολιτικό όφελος για να οδηγήσει την κοινή γνώμη εκεί που θέλει ο πραγματικός υπογραφών της αγοράς; Ρητορική ερώτηση που θα πάρει απάντηση με χαρτιά , συνομιλίες στον εισαγγελέα διαφθοράς και στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης εκεί θα φανεί και το έντονο «άρωμα πολιτικής παρέμβασης» με αποδείξεις !!! Καλή εβδομάδα και εγώ από την πλευρά μου συνιστώ στους εμπλεκόμενους ψυχραιμία και υπομονή»…. Συνεχίζεται».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here