Σημαντική διάκριση για τον Θεσπρωτό φωτογράφο από το Μόναχο Γρηγόρη Γιάκη

0
Η φωτογραφία του Έλληνα φωτογράφου Γρηγόρη Γιάκη,  κάτοικου Μονάχου, διακρίθηκε στην κατηγορία πορτραίτα και δημοσιεύτηκε στην παγκόσμια ηλεκτρονική Γκαλερί Flickr.Η φωτογραφία δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ταλέντο του φωτογράφου αλλά και για το ταλέντο του μοντέλου του, κυρίας Μαρίας Μαβίδου η οποία ζει επίσης στο Μόναχο.

Η συντακτική ομάδα του e-bavariagr.de συγχαίρει και τους δυο καλλιτέχνες

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη:

Ο Γρηγόρης Γιάκης (Gregory Giakis) γεννήθηκε στη Γερμανία και πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στην Ελλάδα. Εκεί ανακάλυψε στην ηλικία των 16 ετών τον κόσμο της φωτογραφίας και το ασυγκράτητο πάθος του γι ‘αυτήν. Μετά τη στρατιωτική του θητεία εργάστηκε στην Ελλάδα στα ελληνικά τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σε ηλικία  24 χρόνων επέστρεψε στη Γερμανία όπου ολοκλήρωσε μαθητεία ως φωτογράφος και στη συνέχεια εργάστηκε ως ανεξάρτητος φωτογράφος και δημοσιογράφος.

Όσοι γνωρίζουν τον Γρηγόρη ξέρουν ότι ο χαρακτήρας και το ήθος του έχουν πλασθεί με τα καλύτερα στοιχεία των δυο χωρών. Τον γερμανικό  επαγγελματισμό και το  ελληνικό μεράκι και φιλότιμο. Αυτό τον κάνει ένα αξιόπιστο επαγγελματία κι έναν αξιόλογο  συνεργάτη.

Το κέντρο της δημιουργικής εργασίας του Gregory Giaki είναι το Μόναχο και η ευρύτερη περιοχή.

Ο Γρηγόρης έχει οργανώσει πολλές εκθέσεις φωτογραφίας στο Μόναχο και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Επίσης εργάζεται ενεργά για την ελληνική παροικία του Μονάχου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here