Μικρό Πήλιο: Η κρυφή και καταγάλανη παραλία στην Αττική

0

Όπως αναφέρει το exploringgreece.tv, με το που θα φτάσεις στη συγκεκριμένη παραλία θα δεις ότι τα πεύκα φτάνουν μέχρι το νερό ενώ τα νερά είναι γαλαζοπράσινα. Πρόκειται για ένα σκηνικό που σου θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τις εικόνες του Πηλίου εξ’ ου και το όνομά της. Το μέρος διατηρείται παρθένο χωρίς να έχει παρέμβει ο άνθρωπος. Αυτό, βέβαια, που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το Μικρό Πήλιο είναι δυσπρόσιτο και δεν υπάρχει δρόμος που οδηγεί στην παραλία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορέσεις να έχεις πρόσβαση είτε με σκάφος, είτε με κάποια βάρκα είτε κάνοντας διάσχιση το παρακείμενο φαράγγι. Το σίγουρο είναι ότι το σκηνικό σε ανταμείβει από την πρώτη στιγμή. Η παραλία βρίσκεται μεταξύ της Παραλίας των Αγίων Αποστόλων και της  Παραλίας Βαρνάβα Αττικής. Αν την επιλέξεις μια φορά για την μονοήμερή σου το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη. Είναι μια από τις ελάχιστα γνωστές παραλίες με την πιο δύσκολη πρόσβαση που θα σε κερδίσει. Κι ακόμη κι αν δεν μπορείς να τη θαυμάσεις από κοντά, μπορείς να απολαύσεις μια βόλτα από ψηλά χάρη στις διάφορες λήψεις drone που δίνουν μια άλλη πανοραμική εικόνα του τοπίου.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το Μικρό Πήλιο στην Αττική. Αυτό μπορείς να το θαυμάσεις από το βίντεο του καναλιού Haanity στο Youtube. Οι εικόνες είναι πράγματι καθηλωτικές και σου δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά που έχει η Ελλάδα.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here