Η Kawasaki επιστρέφει στις ρίζες της

0

Ο λόγος για τις W800 Street και W800 Café, δυο μοτοσυκλέτες που απευθύνονται στους λάτρεις του διαχρονικού στυλ και προσφέρουν τις ανέσεις, την ασφάλεια και τη συμπεριφορά μιας σύγχρονης μοτοσυκλέτας. Οι μοτοσυκλέτες της σειράς W έχουν τις ρίζες τους στο ιστορικό μοντέλο της Kawasaki W1 650 που κυκλοφόρησε το 1966, αποτελώντας στην εποχή του τη μεγαλύτερη σε κυβισμό τετράχρονη ιαπωνική μοτοσυκλέτα.

Τα δύο νέα μοντέλα έχουν λίγα κοινά σημεία με τις προηγούμενες εκδόσεις. Στην ουσία πρόκειται για καινούργιες μοτοσυκλέτες, καθώς διαθέτουν πληθώρα σχεδιαστικών και τεχνικών αλλαγών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία του Akashi «οι W800 Street και Café είναι 90% νέες».

Τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν ολοκαίνουργιο πλαίσιο, πιο σύγχρονο και αποδοτικό σύστημα πέδησης που για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα της σειράς W περιλαμβάνει πίσω δίσκο και ABS, καθώς επίσης και νέο LED προβολέα.

Οι μοτοσυκλέτες εφοδιάζονται με έναν αερόψυκτο, δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 773 κ. εκ. με οδηγούμενο από κωνικά γρανάζια εκκεντροφόρο. Στιλιστικά παραπέμπει στον κινητήρα που εφοδίαζε τις πρώτες W650 του 1966. Παρά την κλασική του εμφάνιση είναι προσαρμοσμένος στις προδιαγραφές Euro4, ενώ η μέγιστη ισχύς του φτάνει τους 47 ίππους, όντας συμβατή με τα διπλώματα οδήγησης Α2.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here