Η «A Bola» επιβεβαιώνει to10.gr: «Συμφώνησε ο Ολυμπιακός για Πέπε, κομβικό ρόλο η Μπενφίκα»

0

Από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Πέπε Ροντρίγκες ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, to10.gr, είχε εξηγήσει ότι ο μοναδικός τρόπος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού μέσου ήταν να υπάρξει συμφωνία και με την Μπενφίκα, την ομάδα που κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του. Το Σάββατο to10.gr αποκάλυψε τη συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βιτόρια Γκιμαράες για τον νεαρό χαφ, με κομβικό τον ρόλο της Μπενφίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία ημέρα μετά η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», επιβεβαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ, κάνοντας ειδική αναφορά στο γεγονός ότι οι Αετοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να βρεθεί λύση στις επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Γκιμαράες για την πώληση του Πέπε.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο κοντά στο να υπογράψει τον Πέπε της Βιτόρια Γκιμαράες. Παρά την αρχική αντίσταση, οι Ελληνες έκαναν τη δουλειά με την πολύτιμη βοήθεια της Μπενφίκα, ομάδας που έχει το 50% για τα οικονομικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή», ανέφερε αρχικά το κείμενο της πορτογαλικής εφημερίδας.

Στη συνέχεια, επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος της Βιτόρια, Μιγκέλ Πίντο Λισμπόα, δεν ήθελε να παραχωρήσει τον παίκτη και δεν ήθελε με τίποτε να ρίξει κάτω από τα 4.000.000 € τις απαιτήσεις της ομάδας του, την ώρα που και ο Ολυμπιακός ήταν σκληρός διαπραγματευτής, μην ανεβάζοντας τη δική του προσφορά στα «θέλω» των Πορτογάλων.

Εν τέλει, όπως τονίζει η «A Bola», «…η Μπενφίκα ήταν η μόνη από τα εμπλεκόμενα μέρη που έδειξε ευελιξία στα δικαιώματά της και αποδέχθηκε να λάβει μικρότερο ποσοστό από αυτό που της αναλογεί (50%), ώστε να διευκολύνει τους δύο συλλόγους».

Κλείνοντας, έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα, τόσο με τον ποδοσφαιριστή (σ.σ. υπογράφει 4ετές συμβόλαιο) όσο και με την Γκιμαράες και το μόνο που μένει να για ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να καταλήξουν τα μπόνους, τα οποία δεν πρόκειται να χαλάσουν το deal. Με τον Πέπε να αναμένεται στην Ελλάδα άμεσα.


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here