Τα διαρκείας της ΑΕΚ για τα Άνω Λιόσια (pic)

0

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν καλώντας τον κόσμο σε μαζική στήριξη ενόψει της στέγασής της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, με διακύβευμα τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, τη στέγασή της στο δικό της σπίτι, στα Άνω Λιόσια.

Η αβεβαιότητα ως προς την προσέλευση θεατών στους αγώνες εξακολουθεί να απασχολεί σύμπασα την αθλητική κοινότητα, αφού δεν έχει απαντηθεί εξαιτίας των επιδημιολογικών δεδομένων, αν θα ανοίξουν οι πόρτες των γηπέδων έστω για περιορισμένο αριθμό κόσμου. Η ΑΕΚ B.C. πιέζει προς κάθε κατεύθυνση, ωστόσο, για ν’ αποφασίσουν οι αρμόδιοι το αυτονόητο. Σε μία εποχή, λοιπόν, που το ελληνικό μπάσκετ βάλλεται πανταχόθεν και από τις οικονομικές συνέπειες της πρωτοφανούς πανδημίας, η Διοίκηση δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο.

Καινοφανώς, η κοινωνία μας αντιμετωπίζει τις επωδυνέστερες ημέρες της, από ιδρύσεως του Συλλόγου μας σε καιρό ειρήνης. Καίπερ υφίσταται αυτό το ζοφερό οικονομικο-υγειονομικό περιβάλλον η ΑΕΚ BC για άλλη μία φορά σε περίοδο κρίσης,  δεν οπισθοχώρησε. Δεν φυγομάχησε. Δεν κρύφτηκε. Τουναντίον. Παρέμεινε στις επάλξεις και δημιούργησε με το μεγαλύτερο «μπάτζετ» της ιστορίας της, το ποιοτικότερο ρόστερ της ιστορίας της, προκειμένου ν’ ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις.

Διοίκηση-Παίκτες-Προπονητές-στελέχη της ΑΕΚ B.C. έχοντας ως σταθερά την εμπιστοσύνη στο πλάνο, που από το 2014 ακολουθείται πιστά, με απότοκο επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων, έπραξαν και πάλι το καθήκον τους, κι αυτό θα πράξουν ξανά.

Οι τέσσερις «πυλώνες» πάνω στο οποίους «οικοδομήθηκαν» οι «εξαγγελίες» της Διοίκησης της αναγέννησης περατώθηκαν.

ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ Κατέκτησε 4 τρόπαια, μεταξύ των οποίων τα δύο τελευταία διεθνή τρόπαια της Ελλάδας (BCL 2018, Διηπειρωτικό 2019) και ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα να εμπλουτίσει την τροπαιοθήκη της, καταρρίπτοντας νέο συλλογικό ρεκόρ. Πέτυχε ανεπανάληπτο σερί νικών και κατέκτησε στην περίοδο, που διεκόπη το μοναδικό τρόπαιο, που κρίθηκε εντός γηπέδων. Και θα πρωταγωνιστήσει και την ερχόμενη περίοδο, αφού αυτό υπαγορεύει η ευκλεής και πολυκύμαντη διαδρομή της.

(ΞΑΝΑ)ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η δημιουργία της ταινίας-έπος «1968», σε σκηνοθεσία του Τάσου Μπουλμέτη, που ανέδειξε εκ νέου το «Καλλιμαρμάρειο» θαύμα της «Βασίλισσας» της 4ης Απριλίου και το μεγαλείο του Έλληνα αθλητή και παράλληλα, αποτέλεσε το «πρελούδιο» της αγωνιστικής «ραψωδίας», που ακολούθησε, ήτοι η «συλλογή» των τίτλων διαρκείας επί τεχνικής ηγεσίας Ντράγκαν Σάκοτα, Λούκα Μπάνκι και Ηλία Παπαθεοδώρου. Η απόσυρση και ανύψωση της φανέλας των θρύλων Γιώργου Αμερικάνου, Γιώργου Τρόντζου, η δημιουργία του Ιστορικού, Πολιτιστικού και Αθλητικού Αρχείου της ΑΕΚ BC, η ανακατασκευή των χαμένων τροπαίων, οι βραβεύσεις όσων τίμησαν τα ιερά και όσια, η αυτονόητη στήριξη των προσφύγων και των μεταναστών, η συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδος, η συνεργασία με Ιδρύματα για Παιδιά, η δημιουργία της Παιδικής-Μαθητικής εξέδρας. Όλα τα παραπάνω συνιστούν μέρος μόνο των πολλαπλών δράσεων, που κατέστησαν την ΑΕΚ ξανά πρωταγωνίστρια στην κοινωνία, όπως αυτό επιτάσσει το τρισένδοξο έμβλημα των συμβολισμών, των αξιών, των ιδανικών μας.

ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η δαπανηρή αλλά αναγκαία απόκτηση των κορυφαίων ταλαντούχων παικτών, που στήριξαν την παραγωγική διαδικασία της Ακαδημίας, και ανετράφησαν στο «σχολειό» της ΑΕΚ, έστω δίχως τις απαιτούμενες γηπεδικές υποδομές, ενώ κατάφεραν στο έλασσον χρονικό διάστημα όλους τους τίτλους, σε επίπεδο Νέων, Εφήβων και Παίδων, δεκάδες μετάλλια και το κυριότερο, την αποκατάσταση του ονόματος της ΑΕΚ στο εξωτερικό, με κορυφαίο γεγονός τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά Παμπαίδων της Βαρκελώνης.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Μετά από σχεδόν έναν αιώνα (96 χρόνια) προσφυγιάς,   η «Βασίλισσα» βρίσκει το δικό της «Παλάτι». Από τον περασμένο Ιούνιο τής ανήκει το Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων, εκεί όπου ο οργανισμός ΑΕΚ φιλοδοξεί να στεγάσει τα όνειρα εκατομμυρίων οπαδών της ανά την υφήλιο. Η μεγαλύτερη «κατάκτηση» της Διοίκησης της αναγέννησης,  συνέπεσε μεν με την ανείπωτη υγειονομική κρίση, αλλά η Διοίκηση υπερκεράζοντας τις όποιες δυσκολίες, επικύρωσε στο ακέραιο τις -προ έξι ετών- δεσμεύσεις της.

Για όλα αυτά ο κόσμος θεωρείται βέβαιον, ότι θα επιβραβεύσει τη «Βασίλισσα». Πρόκειται για αξιακό καθήκον, που λόγω των συγκυριών γίνεται πιο πολύ από ποτέ χρειώδες και επιτακτικό.

Έφτασε η ώρα των οπαδών της ΑΕΚ. Eπιτέλους… Ούτε ένα (Διαρκείας) απούλητο!

118676511_3746676318681445_5914596618640838806_o

Προαιρετική για την αγορά εισιτηρίου Διαρκείας είναι η κατοχή «Κάρτα Φίλου ΑΕΚ», με κόστος 10 ευρώ και από την ιστοσελίδα: www.aek.gr

Μέχρι 13 Σεπτεμβρίου θα έχουν δικαίωμα ΜΟΝΟ οι περσινοί κάτοχοι Διαρκείας , να αγοράσουν το νέο Διαρκείας τους σε εκπτωτική τιμή.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παιδικά Εισιτήρια

Τα παιδιά έως 10 ετών δικαιούνται να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, και να μην καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.

Για τους / τις ανήλικους/ανήλικες με ημερομηνία γέννησης μεταξύ 2003 έως και 2009 θα ισχύσει η παραπάνω αναγραφόμενη έκπτωση 50% σε όλα τα διαζώματα πλην των Courtside, Baseline και VIP.

Το παιδικό εισιτήριο θα μπορεί να αγοράζεται μόνο από κηδεμόνα, με την ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίου από τον/την ίδιο/ίδια και με την προσκόμιση ενημερωμένου πιστοποιητικού γεννήσεως του παιδιού.

Η χρήση του παιδικού εισιτηρίου είναι αυστηρά προσωπική για τον/την δικαιούχο του και η ταυτοποίησή του/της δικαιούχου κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο είναι επιβεβλημένη.

ΑΜΕΑ

Εισιτήρια για ΑΜΕΑ, σε συγκεκριμένο τμήμα ( 9 ), σε τιμή 50 ευρώ. Το εισιτήριο για ΑΜΕΑ θα μπορεί να αγοράζεται από τον ίδιο, με την προσκόμιση έγκυρου πιστοποιητικού

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας θα πραγματοποιείται και φέτος από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC από την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ (είσοδος PRESS), Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Μέσω διαδικτύου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.aekbc.gr & www.ticketmaster.gr

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: tickets@aekbc.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ – επιβεβαίωση με λογιστήριο

Με κάρτες

· Πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με έως 5 άτοκες δόσεις. Για τις κατηγορίες Courtside, Baseline & VIP οι δικαιούχοι μπορούν να καταβάλουν έως 7 άτοκες δόσεις).

· Χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard)

· Προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard)

Με κατάθεση σε λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949 – ΑΕΚ NEA ΚΑΕ ΑΝΔΡΩΝ 2014

*Η πώληση με αυτόν τον τρόπο θα διεξάγεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά: «Εισιτήριο Διαρκείας & Ονοματεπώνυμο». Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο της συναλλαγής.

Με μετρητά

Για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων της AEK BC, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και τα στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η AEK B.C. διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Με επιπλέον χρέωση courier 3€ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα διαρκείας τους ταχυδρομικά.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΗ ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021,…

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020
to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here