Ιωνικός : Ενίσχυση στο ιατρικό τιμ για την ομάδα της Νίκαιας

0

Ενίσχυση στο ιατρικό προσωπικό για τον Ιωνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο σύλλογος της Νίκαιας ανακοίνωσε ότι ο γιατρός της ομάδας τη φετινή σεζόν θα είναι ο Δρ Κλεομένης Παπανικολάου με σκοπό την βέλτιστη πρόληψη των αθλητών.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει με μεγάλη χαρά πως ο Δρ Κλεομένης Παπανικολάου θα είναι ο γιατρός της ομάδας μας στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο Δρ Παπανικολάου είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός. Το 2011 μετέβη στη Γλασκώβη της Σκωτίας όπου και εργάστηκε σε όλο το φάσμα της Ορθοπεδικής Χειρουργικής και απέκτησε υποεξειδίκευση σε Ρομποτική Χειρουργική και Επεμβάσεις Καθοδηγούμενες από Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, σε σύνθετες και δύσκολες παθήσεις γονατος, σε αρθροπλαστικές και αρθροσκοπήσεις.

Παρακολούθησε επίσης Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Αρθροπλαστικές με Καθοδήγηση Υπολογιστή και Πιστοποιημένα Σεμινάρια Υπερήχων Μυοσκελετικού. Έχει συμμετοχή σε Επιστημονικές Έρευνες που έχουν παρουσιαστεί σε Συνέδρια της Ελλάδας και του Εξωτερικού και Διεθνείς Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά ιατρικά περιοδικα. Είναι μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (GMC) και αλλων Ορθοπεδικών Συλλόγων.


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here