Έτοιμος για «comeback» ο Στρίνιτς, ξεπέρασε το πρόβλημα στην καρδιά (pic)

0

Τον περασμένο Αύγουστο, η επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν έκανε γνωστό ότι ο Ιβάν Στρίνιτς πάσχει από μερική υπερτροφία του καρδιακού μυός και ως εκ τούτου πρέπει να αναστείλει προσωρινά την οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων. Την Πέμπτη (15/11) με νέα επίσημη ανακοίνωσή τους οι Ροσονέρι γνωστοποίησαν ότι ο Κροάτης ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας και είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις!

Αναλυτικά όσα ανέφεραν οι άνθρωποι της Μίλαν: «Τις τελευταίες ημέρες, ο Ιβάν Στρίνιτς έχει υποβληθεί σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων στην Καρδιολογική Κλινική της Πάντοβα, που συντονίζεται από τον καθηγητή Domenico Corrado, έναν από τους κορυφαίους διεθνείς εμπειρογνώμονες στον τομέα της αθλητικής καρδιολογίας. Η διάγνωση είναι αναστρέψιμη υπερτροφία στην καρδιά του αθλητή. Ως εκ τούτου, ο ποδοσφαιριστής μπορεί αμέσως να συνεχίσει τις αθλητικές δραστηριότητες μετά από τρεις μήνες αναστολής.Ο Κροάτης αμυντικός θα ξεκινήσει εκ νέου προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο Milanello από την προσεχή Δευτέρα».

«Οι γιατροί μου είχαν πει πως πρέπει να μείνω εκτός γηπέδων για τρεις μήνες, για να δούμε αν θα εξαφανιστεί η υπερτροφία. Πάντα πίστευα πως όλα θα πάνε καλά, αλλά ξέρετε πως είναι αυτά. Είχα άγχος και αμφιβολίες. Για μερικούς μήνες ήμουν νευρικός, αλλά επιτέλους όλα τελείωσαν τώρα και το αφήνω πίσω μου. Θα επιστρέψω στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Τα τελευταία 10 χρόνια ονειρευόμουν να κάνω 2-3 μήνες διακοπές, αλλά τώρα που είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ, ήθελα να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Ποτέ δεν σκέφτηκα να αποσυρθώ, ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο μου έδωσε μεγάλη ενέργεια», τόνισε ο ίδιος.
to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here