Αινιγματική δήλωση από Π. Καμμένο

0

Αβέβαιος αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο μέλλον δήλωσε κατά την ομιλία του στο συνέδριο, που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ με την ονομασία «Αθήνα», ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας ότι είναι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία υπουργούς Αμυνας στην Ευρώπη. «Είμαι ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία υπουργούς Αμυνας στην Ευρώπη μαζί με τον υπουργό Δημοσιογραφίας και δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την πολιτική καριέρα μου στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος άφησε αιχμές κατά του ΝΑΤΟ, υπερασπιζόμενος τη συνεργασία με τη Ρωσία σε θέματα τρομοκρατίας. Είπε ενδεικτικά ότι το ΝΑΤΟ κάνει κάθε χρόνο «σενάριο μιας ρωσικής επίθεσης στον Βορρά, άγνωστων εχθρών, εξωγήινων», ενώ έχουν αφήσει τον Νότο, δηλαδή τη Μεσόγειο, απροστάτευτη έναντι των τρομοκρατών. «Αν δεν συνεργαστούμε με τη Ρωσία στο θέμα της τρομοκρατίας και δεν ανταλλάξουμε πληροφορίες για την τρομοκρατία στην περιοχή του Καυκάσου, είμαστε γυμνοί απέναντι στην τρομοκρατία», είπε. «Τι συμβαίνει στα Βαλκάνια; Ολοι το γνωρίζουν. Μιλάμε για συνεργασία, για νέες χώρες που θέλουν να μπουν στην Ε.Ε.», προσέθεσε.

Και άφησε αιχμές για τις υπηρεσίες πληροφοριών (δίχως, πάντως, να κατονομάζει την ΕΥΠ). «Δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες με τις υπηρεσίες πληροφοριών. Οι υπηρεσίες πληροφοριών μοιράζονται πληροφορίες μόνο εάν το επιθυμούν με τους αρχηγούς των κυβερνήσεων», είπε ενδεικτικά θέτοντας γενικότερο πρόβλημα στη συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων γι’ αυτό το θέμα. Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε, επίσης, την Ε.Ε. «καλή μόνο για γκαλά, δείπνα και δεξιώσεις».


kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here