Ηγουμενίτσα: Παρκάρισμα για όσκαρ έκαναν σήμερα το απόγευμα οι οδηγοί στο κέντρο της πόλης +(φώτο)

0

Δίχως καμία συναίσθηση του κωδικά οδικής κυκλοφορίας καθώς και έλλειψη σεβασμού προς τους ΑΜΕΑ, σήμερα το απόγευμα οι οδηγοί έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό ρεσιτάλ.Με την τροχαία να είναι απούσα και να δείχνει μεγάλη ανοχή προς τους οδηγούς. Στις παρακάτω εικόνες θα δούμε αναλυτικά τους οδηγούς που η δεν έχουν διαβάσει καθόλου τον κώδικα κυκλοφορίας και από τύχη πήραν το δίπλωμα η πολύ απλά αδιαφορούν επιδεικτικά τοσο ως προς τον Κ.Ο.Κ όσο και προς τους πολίτες,αν κάποιος πολίτης διαμαρτυρηθεί τότε εκείνοι γίνονται ακόμα και επιθετικοί!

Πολλοί από αυτούς εφαρμόζουν τον δικό τους κώδικα είδαμε αλαρμ και παρκάρισμα σε διάβαση πεζών, επίσης και δυο αυτοκίνητα που υπήρχε πάρκινγκ για συγκεκριμένο-πινακίδα όχημα ΑΜΕΑ αλλά εκείνοι έκριναν ότι μπορούν να σταθμεύσουν μέχρι φυσικά να κορνάρει κάποιος. Με την κατάσταση να έχει κυριολεκτικά εκτροχιαστεί από τον έλεγχο καθώς ακόμη είδαμε και μια ολόκληρη νταλίκα σε διάβαση πεζών! Φυσικά όλα τα οχήματα είναι από την Ηγουμενίτσα, άραγε οι συγκεκριμένοι οδηγοί θα είχαν παρκάρει με τον ίδιο τρόπο στο κέντρο των Ιωαννίνων;;;

Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η νοοτροπία όταν δηλαδή η τροχαία επιβάλει τα πρόστιμα υπάρχει και συμμόρφωση από τους οδηγούς, είναι καθαρά θέμα παιδείας και σε καμιά περίπτωση δεν φταίει η αστυνομία όταν αποδίδει τα πρόστιμα, θα πρέπει να σκεφτούν ότι υπάρχουν και άνθρωποι ΑΜΕΑ και πόσο τους δυσκολεύουν με τα ‘περίεργα’ παρκαρίσματα των οχημάτων τους.

Δείτε τις παρακάτω εικόνες, κάντε Like στην σελίδα μας στο fb Thesprwtia24 news για να μαθαίνετε αναλυτικά να νέα από την Θεσπρωτία και την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ