Αγωγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά ΠΑΟ, Γιαννακόπουλου

0

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο που υπάρχει, ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για όσα είπε στους διαιτητές και καταγράφησαν στο φύλλο αγώνα του αιώνιου ντέρμπι, πριν από μία εβδομάδα, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ετσι, έκαναν πράξη και επίσημα την προ ημερών εημέρωση ότι πέραν των θεσμικών οργάνων της Ευρωλίγκας, θα κυνηγήσουν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και στα κανονικά δικαστήρια. Οπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, η διοίκηση της ομάδας κατέθεσε αγωγή εναντίον των Πράσινων και του Δ. Γιαννακόπουλου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Σε συνέχεια της δυσφημιστικής από 09.11.2018 επίσημης τοποθέτησης του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση αγωγής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την αποκατάσταση της ζημίας που υποστήκαμε λόγω της παράνομης συμπεριφοράς των παραπάνω συκοφαντών».
to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here