ΑΕΚ: “Κωλοτούμπα” από Βράνιες! “Μένω στην Άντερλεχτ – Δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τους Έλληνες δημοσιογράφους”

0

Μέχρι πρότινος, τα “σενάρια” ήθελαν τον Όγκνιεν Βράνιες να προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ για να έρθει στην ΑΕΚ. Τώρα όμως, ο Βόσνιος αμυντικός παίρνει ξαφνικά αγωνιστικό χώρο στους Βέλγους, δηλώνει έτοιμος να τους βοηθήσει και κατηγορεί τους Έλληνες δημοσιογράφους για της φήμες επιστροφής του στην Ένωση.

Σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών θα πρέπει να στραφεί η ΑΕΚ, σε περίπτωση που αποφασίσει να ενισχύσει περισσότερο την αμυντική της γραμμή. Με συνέντευξη που παραχώρησε, ο Όγκνιεν Βράνιες ξεκαθάρισε πως συνεχίζει στην Άντερλεχτ, βάζοντας τέλος σε κάθε “σενάριο” που τον εμφάνιζε να θέλει να επιστρέψει στην Ένωση.

Μάλιστα, ο Βόσνιος αμυντικός “κατηγόρησε” τους Έλληνες δημοσιογράφους για τις συγκεκριμένες φήμες.

Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε…

Για την επιστροφή του στην Άντερλεχτ: «Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι η διοίκηση με εμπιστεύτηκε. Εξάλλου έχω τις ικανότητες να βοηθήσω την Αντερλεχτ. Εχω βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Για το γεγονός ότι έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω των τατουάζ του και της ιστορίας με την Γελένα Καρλεούσα: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε πολλές λεπτομέρειες. Είναι ιδιωτικές πληροφορίες και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μπορώ να πω μόνο ότι όλα αυτά δεν είναι αληθινές ιστορίες».

Για όσους τον χαρακτηρίζουν «κακό παιδί»: «Με γνωρίζεις και σου φαίνομαι ενοχλητικός; Ποτέ δεν ζήτησα να εμφανίζομαι στα πρωτοσέλιδα. Δεν θα οδηγήσει πουθενά αυτό, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γι’ αυτό και ας συζητήσουμε για το ποδόσφαιρο».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την Άντερλεχτ: «Είμαι επαγγελματίας. Κάνω ό,τι πρέπει να κάνω. Ακόμα και όταν δεν έπαιζα συνέχιζα την σκληρή δουλειά. Αρπαξα τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Πρέπει να συνεχίσω σε αυτόν τον ρυθμό».

Για την οξύθυμη συμπεριφορά που βγάζει στο χορτάρι: «Πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω, γιατί αυτή η εικόνα ενός επιθετικού παίκτη είναι δικό μου λάθους λόγω κάποιον κακών ενεργειών μου στα γήπεδα στο παρελθόν. Αυτό έχει επηρεάσει τους διαιτητές. Ωστόσο, έχω αλλάξει, έχω ηρεμήσει».

Για τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσει την Άντερλεχτ: «Εχω αρκετή εμπειρία. Εχω περάσει πολλά στην καριέρα μου. Συμβουλεύω τους νεότερους ποδοσφαιριστές να μην κάνουν ανόητα πράγματα. Στα αποδυτήρια είμαι ηγέτης και βοηθάω τους υπόλοιπους».

Για το αν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα μείνει στην ομάδα: «Ναι, αυτή τη σεζόν θα μείνω!».

Για τα όσα γράφουν τα ελληνικά ΜΜΕ περί επιστροφής: «Είναι απίστευτο. Όλες οι φήμες προέρχονται από Έλληνες δημοσιογράφους, που έγραφαν ότι δεν με υπολογίζει η Άντερλεχτ. Κανένας στην Άντερλεχτ δεν μου είπε ότι πρέπει να φύγω. Στην Ελλάδα βέβαια τα ΜΜΕ ήταν σίγουρα: “Η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί τον Βράνιες” Εξαιτίας των πρωτοσέλιδων, δεν μπορούσα να ηρεμήσω για επτά μήνες. Κοιτάξτε, αγαπώ την ΑΕΚ και εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία, αλλά είμαι και θα παραμείνω παίκτης της Άντερλεχτ».

Για το αν κάνει τατουάζ με το σήμα της Άντερλεχτ όπως έχει με την ΑΕΚ: «Αν νιώσω την ίδια αγάπη που ένιωσα στην ΑΕΚ και εδώ, γιατί όχι».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here