“Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ” λένε οι Κροάτες

0

Δημοσιεύματα από την Κροατία επιμένουν πως ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του Αντόνιο Τσόλακ από την Ριέκα ακόμα και εντός της ημέρας (20/9).

Για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Αντόνιο Τσόλακ φαίνεται πως επιμένει ο ΠΑΟΚ. Ο πρώτος σκόρερ του κροατικού πρωταθλήματος πέρυσι είναι ο πρώτος στόχος του “δικεφάλου του Βορρά” για την επίθεση και παρά την αρχική άρνηση της Ριέκα -η οποία ζητά 3,5 εκατ. ευρώ- τα Μέσα της βαλκανικής χώρας θεωρούν πως η μετεγγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Ριέκα, συμπεριλαμβάνοντας 10% ποσοστό μεταπώλησης και πως η κροατική ομάδα θα δεχθεί, αφού ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τσόλακ.

“Η Ριέκα έχει δύο προτάσεις για τον Τσόλακ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που δείχνει περισσότερο αποφασισμένος να τον αποκτήσει. Παρά το γεγονός ότι ήδη είχε απορριφθεί η πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επανήλθε και πλέον η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει μειωθεί.

Η Ριέκα επιμένει στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και διάφορα μπόνους και στο 10% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση πώλησης του και ήδη προσπαθεί να συνηθίσει τη ζωή χωρίς τον πρώτο της σκόρερ” αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here