Το μήνυμα συμπαράστασης πυρόπληκτων από το Μάτι στην Καλιφόρνια και η απάντηση του Τζέφρι Πάιατ

0

Το δικό τους μήνυμα ελπίδας έστειλαν στην Καλιφόρνια -η οποία πλήττεται από την πιο φονική πυρκαγιά στην ιστορία της – νέοι άνθρωποι από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά που έζησαν την κόλαση της φωτιάς τον περασμένο Ιούλιο.

 Με φωτογραφίες μέσα από τα καμένα και λεζάντα «Σε νιώθω Καλιφόρνια!» οι πυρόπληκτοι νέοι της Ανατολικής Αττικής έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης άλλη άκρη του Ατλαντικού, με ένα συγκινητικό κείμενο.

«Έχω νιώσει πως είναι να χάνεις τα πάντα!Κάνε κουράγιο όμως Καλιφόρνια γιατί σε όλα αυτά που θα νιώσεις, την απογοήτευση, τη στεναχώρια, την πίκρα και το θυμό, θα βρεις ένα παραθυράκι που δεν το γνώριζες πριν.. & αυτό θα σε κρατήσει όρθια.. θα δεις ότι δεν είσαι μόνη αλλά θα είστε πολλοί και θα έχετε ο ένας δίπλα τον άλλον και θα τα καταφέρετε..θα σηκωθείτε Καλιφόρνια. ΚΑΙ θα αποκτήσετε ξανά τον Παράδεισο σας!» γράφουν μεταξύ άλλων.

Την κίνηση συμπαράστασης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Σπύρος Λίτσας ενώ ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, έκανε retweet γράφοντας: «Ευχαριστούμε Μάτι».

 
kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here