Επίθεση χρυσαυγιτών στα γραφεία Νεάπολης-Συκεών του ΣΥΡΙΖΑ

0

Ναζιστικά σύμβολα ζωγράφισαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, λίγες μέρες μετά την απόφαση της δικαιοσύνης που αναγνώρισε ως εγκληματική οργάνωση την Χρυσή Αυγή.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τρεις μόλις μέρες μετά την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή κρίθηκε ως εγκληματική οργάνωση, μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στα γραφεία της Ο.Μ. Νεάπολης-Συκεών του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλυπτόμενοι από το σκοτάδι της νύχτας, όπως αρμόζει στους θρασύδειλους, σχεδίασαν το σήμα της οργάνωσής τους βρομίζοντας την τζαμαρία στην είσοδο των γραφείων. Για μια ακόμη φορά η απάντησή μας είναι πως δεν πρόκειται να μας φοβίσουν.

Αντίθετα έτσι, δυναμώνουν τα δημοκρατικά και αντιφασιστικά μας αισθήματα, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρις ότου και τα τελευταία ίχνη της συμμορίας αλλά και της εγκληματικής ιδεολογίας της, εξαφανιστούν από την ελληνική κοινωνία.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας και δεν ξεχνάμε πως αγώνας εναντίον του φασισμού και του ναζισμού συνεχίζεται!».

Έξω από το δικαστικό μέγαρο χρυσαυγίτες

Την ίδια στιγμή στο κανάλι της Χρυσής Αυγής στο youtube αναρτήθηκε βίντεο, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να πραγματοποιήθηκε δράση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως απάντηση, όπως αναφέρουν στην απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης.

Πηγή


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here