Αναστασιάδης: «Είναι μια ήττα που μας ενοχλεί, μας κάνει κομμάτια»

0

Η Εθνική έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Nations League, μετά την ήττα από την ουραγό Εσθονία (1-0). Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν φανερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα και τους παίκτες του. Σαν σημαντικότερη αδυναμία της σημερινής εμφάνισης φωτογράφισε την ανικανότητα εκμετάλλευσης των στημένων φάσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασιάδη στo Open TV:

«Είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, είναι μια ήττα που δεν την περιμέναμε. Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δεν μπορούμε να έχουμε δικαιολογίες. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ άσχημο για εμάς. Εγώ δεν μένω στην ατυχία. Έχω πει ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε στον μεσοεπιθετικό τομέα. Είχαμε αδυναμία λόγω των απουσιών και αυτό ήταν το μειονέκτημα που είχαμε σήμερα. Είχαμε πολλά στημένα που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν το κάναμε.

Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και θα βρούμε την λύση. Είναι μια ήττα οδυνηρή, χάσαμε την δεύτερη θέση και ήταν πολύ άσχημο το αποτέλεσμα. Έχω καλή σκέψη και πιστεύω ότι μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορείς να βγάλεις πολλά θετικά. Είναι μια ήττα που μας ενοχλεί, μας κάνει κομμάτια, αλλά μπορείς να βγάλεις και τα θετικά συμπεράσματα από μια τέτοια εμφάνιση».


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here