ΦΛΟΓΑ: 27η Ετήσια Εκθεση χειροτεχνημάτων από τις 25 Νοεμβρίου στην Ηγουμενίτσα

0

Η “Φλόγα” ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα,  με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα των εθελοντών έχει επιδείξει ένα τεράστιο έργο αγάπης και φροντίδας για τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας που βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με τη λαίλαπα του καρκίνου.

Το τμήμα της Ηπείρου, ξεκινώντας από την Ηγουμενίτσα το 1991 δημιούργησε  ένα ανθρώπινο δίκτυο με πυρήνες Αγάπης και εθελοντισμού και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου και έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα σημαντική δράση με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα  βασικό πυλώνα στο συνολικό έργο της Φλόγας. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργανώνει και φέτος στην Ηγουμενίτσα την 27η Έκθεση χειροτεχνημάτων, κατασκευών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας , από 25 Νοεμβρίου 2018 (Εγκαίνια Έκθεσης: 11 π.μ. ) έως 2 Δεκεμβρίου 2018.

Κατά τη διάρκειά της έκθεσης θα πραγματοποιηθει  ενημέρωση και εγγραφές εθελοντών δοτών Μυελού των οστών, σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – χάρισε ζωή, που είναι και ο επίσημος εκπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα μυελού των οστών.

Click to enlarge image floga-2016-2.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here