Αθλιότητες στο ΟΑΚΑ με ναζιστικούς χαιρετισμούς και σημαίες του «Μαύρου Ήλιου» (pics)

0

Λιγότεροι από 1.500 έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Εσθονία για την 6η αγωνιστική του Nations League. Τα άδεια καθίσματα του Ολυμπιακού Σταδίου όμως, ήταν λιγότερο θλιβερή εικόνα, από εκείνη μιας μερίδας «φιλάθλων» της Γαλανόλευκης που εθεάθησαν στο κάτω διάζωμα και στα πρώτα καθίσματα του γηπέδου να χαιρετούν ναζιστικά, να φωνάζουν συνθήματα για τη Βόρεια Ήπειρο, την Αλβανία, τη Μακεδονία, το Πολυτεχνείο, όλα «βουτηγμένα» σε ναζιστικά ιδεώδη, κρατώντας παράλληλα μια σημαία του «Μαύρου ήλιου».

Ο «Μαύρος Ήλιος» είναι μυστικιστικό σύμβολο των SS που υιοθέτησε ο Χάινριχ Χίμλερ ένας εκ των πιο σημαντικών διαμορφωτών της ναζιστικής πολιτικής και ιθύνων νους του Ολοκαυτώματος.

Οι συγκεκριμένοι ακροδεξιοί μετά το τέλος της αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ολοκλήρωσαν την… τελετουργία τους καίγοντας μια σημαία της Τουρκίας, ενώ πληροφορίες θέλουν τους εν λόγω «φιλάθλους» να έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στο παιχνίδι με τη Φινλανδία βρίζοντας τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Δείτε τις φωτογραφίες:


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here