Παντρεύεται η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ -Ενας γάμος γεμάτο γαλαζοαίματους καλεσμένους [εικόνες]

0

Η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας, ανακοίνωσε μέσω Instagram,ότι αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, Μάθιου Κουμάρ.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια τελετή άκρως βασιλική.

Μπορεί ακόμη να μην είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες για το γεγονός, ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, η λίστα των καλεσμένων αναμένεται να είναι γεμάτοι γαλαζοαίματους. Η Θεοδώρα έχει νονά την βασίλισσα Ελισάβετ, οπότε η βρετανική βασιλική οικογένεια αναμένεται να δώσει το παρών και φυσικά να τραβήξει τα βλέμματα.

Η  οικογένεια της Θεοδώρας έχει στενούς δεσμούς με τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Ισπανίας, καθώς ο πατέρας της, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, είναι αδελφός της βασίλισσας Σοφίας

Η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας είναι θεία της μητέρα της και οι δυο γιοι της πρώτα ξαδέλφια της. 

Οι γαλαζοαίματοι συγγενείς της δεν γίνεται να λείπουν από τον γάμο της Θεοδώρας με τον δικηγόρο σύντροφό της, ενώ στη λίστα θα βρίσκονται και μέλη της υψηλής κοινωνίας.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ Ματ», έγραψε η Θεοδώρα, ανακοινώνοντας το γεγονός.

Πλέον, όλοι περιμένουν να μάθουν πού και πότε θα γίνει το μυστήριο, αλλά και τη νυφικό θα επιλέξει η Θεοδώρα.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here