Το ψάξιμο της ΑΕΚ για χαφ και ο Ντάνιελ Τόρες

0

Με την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη να πλησιάζει η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της για να βάλει σε μια σειρά το πλάνο ενίσχυσης. Η Ένωση έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα κάνει τη διαφορά στον άξονα και θα καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που υπάρχει εκεί από το καλοκαίρι.

Μια περίπτωση που τέθηκε υπόψιν της ΑΕΚ τις προηγούμενες μέρες σύμφωνα με τις πληροφορίες από to10.gr είναι και ο Ντανιέλ Τόρες. Ο 29χρονος διεθνής Κολομβιανός χαφ της Αλαβές, που παρότι έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2020 μπορεί να αποχωρήσει από τον Γενάρη.

Πρόκειται για παίκτη με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και γεμάτες χρονιές στην Ισπανία. Ο Τόρες έχει καταγράψει 14 συμμετοχές με την εθνική Κολομβίας, ενώ στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Αλαβές έχει φορέσει τη φανέλα της 35 φορές.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως μελέτησε τα δεδομένα της υπόθεσης του Τόρες ωστόσο αποφάσισε σε πρώτη φάση να την αφήσει στην άκρη. Πιθανότατα γιατί τη συγκεκριμένη στιγμή έχει θέσει άλλες λύσεις στην κορυφή της λίστας της για την μεταγραφή του χαφ. Με την αγορά της Πορτογαλίας να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις αναζητήσεις της ΑΕΚ.

Γι αυτό και το θέμα του Τόρες φάνηκε να εξετάστηκε αλλά να πέρασε σε δεύτερο πλάνο για την Ένωση. Που κινείται για μια προσθήκη αντίστοιχου ή ακόμα υψηλότερου επιπέδου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ τσεκάρει στόχους, κάνει επαφές με ατζέντηδες και ομάδες και προχωρά δυναμικά για τουλάχιστον μια προσθήκη στο κέντρο. Με στόχο ο παίκτης που λείπει από το ρόστερ να βρίσκεται στα Σπάτα από την 1η Γενάρη. Κάτι που θα δώσει στην Ένωση το περιθώριο να μελετήσει χωρίς βιασύνη από εκείνο το σημείο και μετά τι επιπλέον ανάγκες υπάρχουν και να γίνει όποια ακόμα κίνηση κριθεί απαραίτητο.


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here