«Πάμε Δανάη!» : Ρολό χοιρινού με πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας από τον Απόστολο Ρουβά

0

Ένα νόστιμο φθινοπωρινό πιάτο ετοίμασε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Συγκεκριμένα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» επέλεξε να μαγειρέψει ένα ρολό χοιρινού με πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για αυτό το πιάτο:

1,5 κιλό χοιρινό λαιμό

3 – 4 κ.σ. πέστο βασιλικού

Λιαστή ντομάτα

100 γρ. γραβιέρας

3 – 4 φέτες προσούτο

Υλικά για πέστο βασιλικού:

25 γρ. φύλλα βασιλικού

35 γρ. παρμεζάνα

15 γρ. πεκορίνο

8 γρ. κουκουνάρι

Μια πρέζα αλάτι

50 ml ελαιόλαδο

½ σκελίδα σκόρδου

Υλικά για πουρέ σελινόριζας:

½ κιλό σελινόριζα

200 γρ. νερό

200 ml γάλα

50 ml κρέμα γάλακτος

80 γρ. βούτυρο παγωμένο

Λίγο χυμό λεμόνι

Αλάτι και πιπέρι


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here