Αποκάλυψη: Ποιος πρωταγωνιστής του Sex and the City θα πέθαινε αν γινόταν και 3η ταινία [εικόνες]

0

Μπορεί το Sex and the City 3 να ΜΗΝ είναι γεγονός, αλλά σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος γι΄αυτό.

Ο δημοσιογράφος του Vanity Fair και παρουσιαστής Τζέιμς Αντριου Μίλερ γνωρίζει  έναν από τους λόγους που αφενός δεν δόθηκε συνέχεια στην αγαπητή ταινία και που αφετέρου πρώτη η Κιμ Κατράλ, η αλλιώς Σαμάνθα, αρνήθηκε να πάρει μέρος.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν αποκάλυψε πως το σενάριο ξένισε λίγο τους διάσημους ηθοποιούς όταν κλήθηκαν να επιλέξουν αν θα ήθελαν να πάρουν μέρος και στο Sex and the City 3.

Κι αυτό γιατί θα έπρεπε να συνεχίσουν χωρίς τον έναν πρωταγωνιστή, ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο θα πέθαινε στο έργο.

Ποιος θα ήταν αυτός; Η απάντηση είναι Mr Big, ή αλλιώς ο Τζον Πρέστον στην ταινία, ο οποίος έπαιζε βασικό ρόλο στην εξέλιξη του Sex and the City από το 1998.

Το σενάριο μάλιστα ήθελε τον Mir Βig να παθαίνει καρδιακή προσβολή στο ντους και να πεθαίνει ξαφνικά, αφήνοντας πίσω του την γυναίκα του Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ).

Η εξέλιξη αυτή του έργου ήταν ακόμη ένας λόγος που η Κιμ Καρτάλ αρνήθηκε να υπογράψει για το Sex and the City 3 σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

«Οι κοντινοί άνθρωποι της Κιμ Κατράλ πιστεύουν πως το σενάριο δεν «χωρά» την Σαμάνθα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Oι πρωταγωνίστριες το 2001.

«Ουσιαστικά η ταινία θα βασιζόταν περισσότερο στο πως θα ζούσε η Κάρι Μπράντσο μετά τον θάνατο του Mr Big παρά στην σχέση μεταξύ των τεσσάρων γυναικών, τις οποίες και συνδέει μία δυνατή φιλία», ανέφερε ο Μίλερ.

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here