«Ο Μπράνκο του ΠΑΟΚ στο συνέδριο του WyScout στο Άμστερνταμ»

0

Ο Λεωνίδας Αθανασούλας είναι εκπρόσωπος του Wyscout στην Ελλάδα. Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ ένα σχετικό συνέδριο, όπου παρών είναι και ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο Μάριο Μπράνκο.

Ο Αθανασούλας μιλώντας στον «Libero 107.4» αναφέρθηκε στην παρουσία του ανθρωπου του ΠΑΟΚ στην ολλανδική πρωτεύουσα και είπε: «Ήταν εδώ από το πρωί, παρακολούθησε όλη τη διαδικασία. Το πρωί ήταν κυρίως αφιερωμένο σε ραντεβού ομάδων και ομοσπονδιών. Το μεσημέρι είχαμε παρουσιάσεις όσον αφορά τις αλλαγές της FIFA στις αλλαγές κανονισμού ποδοσφαιριστών».

Για τις αλλαγές τις FIFA στον κανονισμό μεταγραφών: «Ουσιαστικά το ρεζουμέ είναι ότι θέλουν να κάνουν αλλαγές στη διαπίστευση όσον αφορά τους ατζέντηδες, θέλουν μια καλύτερη ρύθμιση όσον αφορά τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών και τον έλεγχο των προμηθειών και του οικονομικού κόστους της όλης διαδικασίας».

Για το πώς μπορεί να ελεγχθεί: «Θεωρητικά υπάρχει ένα πλαφόν, αλλά επειδή είναι ο κλάδος έτσι, είναι ουσιαστικά μια παροχή υπηρεσιών. Είναι δύσκολο να ελεγχθεί, αλλά νομίζω ότι ο χρόνος θα το δείξει αν θα πετύχει».

Για το forum του Wyscout και το timing της επιλογής: «Διαλέγουμε αυτές τις ημερομηνίες γιατί υπάρχει το διεθνές διάλειμμα για τις ομάδες. Εφόσον παίζουν οι Εθνικές οι σύλλογοι είναι πιο διατεθειμένοι να στείλουν απεσταλμένους στο forum. Η ημερομηνία έχει να κάνει και με την μεταγραφική περίοδο και με το διάλειμμα για τις Εθνικές Ομάδες».

Για το wyscout: «Η πλατφόρμα απευθύνεται σε επαγγελματίες στον χώρο του ποδοσφαίρου. Προσφέρουμε μια ανάλυση πάνω στο video, υπάρχουν στατιστικά ριπόρτ, αναλυτικά και μεγάλη λεπτομέρεια στο στατιστικό κομμάτι. Υπάρχουν και εργαλεία που μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους οι ομάδες σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Προσφέρουμε μια καλή υπηρεσία σε όλα τα τμήματα ενός συλλόγου και είναι βασικό κομμάτι και για τα ΜΜΕ, ώστε να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα βάση αριθμών και εικόνας. Στην ουσία ο σκοπός είναι οποιαδήποτε πληροφορία αναζητάει κάποιος να την βρίσκει. Έχουμε ως πελάτες του κορυφαίους συλλόγους του κόσμου».

Για την παρουσία του Μάριο Μπράνκο: «Είχε πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο. Η κάθε ομάδα έχει το δικό της τραπέζι και έχουν 15 λεπτά να μιλήσουν με άλλες ομάδες και ατζέντηδες. Είχε πάρα πολύ κόσμο στο γραφείο του κύριου Μπράνκο οπότε μάλλον έγιναν πολλές συζητήσεις για πολλά θέματα, το μόνο σίγουρο ήταν ότι είχε πάρα πολύ δουλειά».


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here