Δώρα Ζέμπερη: Συγκλονιστικές εξελίξεις! «Μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω»!

0

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη. Μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και αποκάλυψε πως ο δράστης φέρνει τα… πάνω – κάτω σε μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα! Η Δώρα Ζέμπερη τελικά δολοφονήθηκε κατόπιν… εντολής;

Ουσιαστικά ο καθ ομολογίαν δράστης υποστηρίζει πως υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί και πως δολοφόνησε την Δώρα Ζέμπερη κατ’ εντολή! Σε πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε, μιλά και για… ποσά, αφού τονίζει πως «μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω»!

Υπάρχει, μάλιστα, μια πτυχή που έχει την δική της σημασία. Κι αυτή είναι η εργασία της 32χρονης. Όπως είναι γνωστό, η Δώρα Ζέμπερη ήταν εφοριακός και ο Α. Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της, αποκάλυψε πως ο δράστης στην κατάθεσή του αναφέρει: «Είχα καταλάβει και εγώ ότι δούλευε κάπου σημαντικά και ενοχλούσε κάποιους».

«Ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση λόγω της ιδιότητάς της», φέρεται ακόμη να υποστηρίζει ο Μανώλης Σοροπίδης σε άλλο σημείο του υπομνήματος.

«Δεν ξέρω αν αυτά που υποστηρίζει ισχύουν«, τόνισε ο δικηγόρος. Ο οποίος αποκάλυψε μια ακόμη σημαντική πτυχή. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Μανώλης Σοροπίδης «αυτοί», εννοώντας φυσικά τους ηθικούς αυτουργούς, του έδωσαν εντολή να πουλήσει το κινητό της αμέσως για ανταλλακτικά. Το οποίο να υπενθυμίσουμε πως τελικά πούλησε σε κατάστημα στα πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Σε ερώτηση για το αν ο δράστης εξηγεί το γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες, ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονμης εφοριακού απαντά: «Ναι, εξηγεί. Λέει ότι φοβόταν, όπως ακόμα φοβάται, και με αυτό το έγγραφο ουσιαστικά ζητάει προστασία εκεί που βρίσκεται, δηλαδή στις φυλακές και αναφέρει ότι φοβάται μην τον σκοτώσουν«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here