Βίντεο: Εργάτης με κλαρκ σε αποθήκη κάνει λάθος, ρίχνει μια στήλη και καταρρέουν τα πάντα σαν ντόμινο

0

Μία λάθος κίνηση ήταν αρκετή ώστε αυτός ο εργάτης να ρίξει κάτω τα γιγαντιαία ράφια σε αποθήκη εμπορευμάτων.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό όχι μόνο επειδή τα ράφια πέφτουν σαν ντόμινο το ένα πίσω από το άλλο, αλλά και επειδή μερικά από αυτά προσγειώνονται προσγειώνεται πάνω στον εργαζόμενο.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε αποθήκη ανώνυμης μέχρι στιγμής εταιρίας, ενώ το βίντεο στο Facebook έχει γίνει viral έχοντας μέχρι στιγμής 512.000 προβολές.

Οπως αναφέρει η Daily Mail παρ΄ότι το βίντεο βγήκε πριν τρεις μέρες στην δημοσιότητα, το ατύχημα σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο.

Μάλιστα αυτό που αναρωτιούνται όλοι είναι αν ο οδηγός του οχήματος επέζησε, καθώς ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος των αντικειμένων που προσγειώθηκαν πάνω του που αποδεικνύει πως ο τραυματισμός του πρέπει να ήταν σοβαρός.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο πάντως, το λάθος του οδηγού δεν ήταν μεγάλο, καθώς ο άνδρας ίσα ίσα που ακούμπησε την κολόνα.

Ωστόσο το λάθος αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει ένα ντόμινο κατάρρευσης ραφιών.

Μάλιστα μετά το ατύχημα, το μικρό όχημα φαίνεται να έχει βρεθεί στην άλλη πλευρά του διαδρόμου, μαρτυρώντας το μέγεθος της καταστροφής.

Ο οδηγός μετά την πτώση των αντικειμένων δεν φαίνεται καν στην κάμερα. Το ίδιο και το όχημά του.

Στο τέλος του βίντεο, όχι μόνο δεν φαίνεται οδηγός, αλλά ούτε καν το φορτηγάκι, το οποίο εξαφανίστηκε μέσα σε έναν «λόφο» από χαρτόνια και κουτιά.

Η μόνη πλευρά που έμεινε άθικτη ήταν η αριστερή, καθώς εκεί έπεσε μόνο το πρώτο ράφι και όχι όλα τα πίσω, όπως έγινε στην δεξιά.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here