Η Γερμανίδα τραγουδίστρια που βγάζει περισσότερα από Σελίν Ντιόν και Μπρίτνεϊ Σπίαρς

0

Μπορεί η Γερμανίδα τραγουδίστρια Ελένε Φίσερ να μην είναι τόσο γνωστή ανά τον κόσμο, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους μουσικούς του πλανήτη. Μάλιστα, με βάση τα εισοδήματά της βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης του περιοδικού πίσω από τη Ριάνα, αλλά μπροστά από τη Σελίν Ντιόν και τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Αυτό, σύμφωνα με το Forbes, οφείλεται κυρίως στις επιτυχημένες περιοδείες της κατά τις οποίες η Φίσερ συγκέντρωσε επταψήφια ποσά ανά εμφάνιση. Συνολικά, μεταξύ της 1ης Ιουνίου 2017 και της 1ης Ιουνίου 2018, ο κύκλος εργασιών προ φόρων της τραγουδίστριας ανήλθε στα 32 εκατομμυρίων δολάρια (περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ), γράφει το Forbes.

Η Ελένε Φίσερ είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες της Γερμανίας. Έχει πουλήσει περισσότερα από 13 εκατ. δίσκους. Τα πρώτα της χρήματα τα κέρδισε στα 14 της χρόνια.

Το περιοδικό Forbes, δημοσιεύει τακτικά καταλόγους οικονομικά επιτυχημένων ανδρών και γυναικών. Οι αριθμοί τους βασίζονται σε εκτιμήσεις και διαθέσιμα στο κοινό δεδομένα. Επομένως, δεν μπορούν να είναι ούτε πλήρεις ούτε απολύτως ακριβείς, αλλά παρουσιάζουν τάσεις, εξηγεί το ΑΠΕ.

Τα στοιχεία του Forbes θεωρούνται σε μεγάλο βαθμό αξιόπιστα, ωστόσο υπάρχουν οικονομικά ισχυροί άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να μην συμπεριλαμβάνονται στις λίστες του περιοδικού γιατί δεν υπάρχει δημόσια ενημέρωση των εσόδων του.

Για παράδειγμα, αναφέρει η Suddeutsche Zeitung, θα μπορούσε να υπάρχει ένας τραγουδιστής στο Bollywood, τη Νότια Αμερική ή τη Νοτιοανατολική Ασία που αξίζει πολύ περισσότερο από την Ελένε Φίσερ, τη Ριάνα ή την Σελίν Ντιόν, χωρίς όμως αυτό να το γνωρίζει το περιοδικό.

Φυσικά, σημειώνει η εφημερίδα, υπάρχουν κι εκείνοι, που αν και είναι γνωστή η περιουσία τους, δεν επιθυμούν να εμφανιστεί το όνομά τους στις λίστες του Forbes.

newsbeast.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here