Νέο CITROËN C1 JCC+ JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC

0

Στα χνάρια του πολύχρωμου EMEHARI Art Car, που αποκαλύφθηκε τον Μάϊο του 2018 και το C3 JCC+, με πρωταγωνιστή την κομψότητα, ήρθε τώρα η σειρά του Citroën C1 να προσφέρει τη σιλουέτα του στη φαντασία του JeanCharles de Castelbajac.

  • Για τη Citroën είναι μεγάλη χαρά που συνεχίζεται η συνεργασία με τον Γάλλο δημιουργό, που με γνώμονα τη μόδα, αλλά και το σύγχρονο lifestyle, αναβαθμίζει την εμφάνιση του C Ο Jean-Charles de Castelbajac προσφέρει μια υψηλής τέχνης εκδοχή του μοντέλου, γεμάτη αντιθέσεις, με sport και κομψά στοιχεία πάνω στο αμάξωμα και τη χαρακτηριστική πολυχρωμία στα καλύμματα των καθρεπτών, στα κέντρα των τροχών, στα ειδικά διακοσμητικά που κοσμούν το αμάξωμα και τις ξεχωριστές επενδύσεις της καμπίνας. Η ιδιαίτερη εμφάνιση του αυτοκινήτου πόλης της Citroën θα τραβήξει την προσοχή κάθε περαστικού!
  • Αυτή η πολύ ειδική 5θυρη έκδοση του μοντέλου, με την ονομασία C1 JCC+, προβάλλει τα προηγμένα στοιχεία εξοπλισμού άνεσης που για την κατηγορία είναι ξεχωριστά, όπως ο αυτόματος κλιματισμός και η αυτόματη ενεργοποίηση των φώτων, καθώς και κάποιων στοιχείων που αναβαθμίζουν την κομψότητα, όπως είναι η δίχρωμη οροφή, οι προεκτάσεις των φτερών, αλλά και οι ειδικής σχεδίασης επενδύσεις της καμπίνας. Παράλληλα, προσφέρει και 6 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό ιδιαίτερα χρήσιμα για την κίνηση σε αστικό περιβάλλον, με ένα από αυτά να είναι η κάμερα οπισθοπορείας.
  • Το C1 JCC+ συνδυάζεται με τον κινητήρα VTi 1.0LT 72hp, που είναι ένας αρκετά αποδοτικός και πολύ οικονομικός Euro 6 κινητήρας.
  1. C1JCC+ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΥΛ

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here