Γεωργαντάς στο CNN Greece: Μέσα από την πανδημία υπήρξαν και οφέλη για την Ελλάδα

0

«Τελικά μέσα από την υγειονομική κρίση θα υπάρξουν και κάποια οφέλη» είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, καλεσμένος στην online ημερίδα του CNN Greece με τίτλο «Βιώσιμο σύστημα και ψηφιακός μετασχηματισμός με οδηγό της εξέλιξη της πανδημίας».

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε στα «οφέλη» που προκύπτουν από την πρωτόγνωρη πανδημία που ζούμε, αλλά και στα άλμα που έκανε -υποχρεωτικά- και η χώρα μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

«Όλοι γνωρίζαμε τι έπρεπε να γίνει και στον τομέα της υγείας και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, αλλά τώρα μετά τους εννέα μήνες της υγειονομικής κρίσης, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό που πρέπει να γίνει μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό μένει πιστεύω ως εικόνα. Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει σε αυτό. Έχει αρχίσει και ωριμάζει η αίσθηση σε όλους και στην κοινωνία και στους επαγγελματίες ότι η χώρα μπορεί πραγματικά, όχι απλά να ακολουθήσει τον μέσο όρο των ευρωπαϊκών χωρών σε ένα επίπεδο ψηφιακών υπηρεσιών συνολικά, αλλά μπορεί να αποκτήσει καινοτόμα, δική της πορεία, όπως είδαμε ότι έγινε με το sms για τις μετακινήσεις και γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο διαχειριστήκαμε πολλά ζητήματα», ανέφερε.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here