Συνεργάτης του Αντώνη Μπέζα σε κρίσιμη κομματική θέση στη ΝΔ

0

Σημαντική και κρίσιμη  θέση στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε ένας παλιός γνώριμος της Θεσπρωτίας. Με απόφαση του  προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αλέκος Πρωτόπαπας ανέλαβε Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού υπεύθυνος Ετεροδημοτών.

Ο κ. Πρωτόπαπας αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρώην  υφυπουργού και βουλευτή Αντώνη Μπέζα, καθώς έχει υπάρξει Διευθυντής Προσωπικού στη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων και στη συνέχεια ειδικός σύμβουλός του για Τελωνειακά Θέματα την περίοδο 2005-2009  σαν Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομιών, ενώ αργότερα στο Υπουργείο Υγείας και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, την περίοδο 2013-2014, ήταν Διευθυντής του γραφείου του.

Κρητικός  ο ίδιος στην καταγωγή  αλλά και γαμπρός στα Γιάννενα, αποτελεί ένα από τα πιο σοβαρά, αποτελεσματικά  και αξιόπιστα στελέχη της ΝΔ. Αυτός είναι ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης του εμπιστεύθηκε, λίγους μήνες πριν από τις επικείμενες εκλογές, τον  καθοριστικό για το εκλογικό αποτέλεσμα τομέα της οργάνωσης και της κινητοποίησης των Ετεροδημοτών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here