Μ. Σολωμού: Όταν έμαθα ότι η Ζαρίφη είχε κορωνοϊό έπαθα εσωτερικό πανικό (vid)

0

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ειδικά για την εκπομπή Roomies που παρουσιάζει με την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού, σημείωσε χαρακτηριστικά για τις ημέρες που η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν θετική στον κορωνοϊό: «όταν έμαθα ότι η Κατερίνα έχει κορωνοϊό, με έπιασε πανικός. Εσωτερικός, κυριλέ πανικός. Λέω, εντάξει το αντιμετωπίζουμε και είμασταν σίγουρες ότι το έχουμε και εγώ και η Ντορέττα. Με το που το έμαθα, άρχισα να σκέφτομαι εάν πήγα στη μαμά μου, αν είχα πάει στον Αλέξανδρο, αν είχα κάνει ένα φίτινγκ και είχα έρθει σε επαφή εκείνη την εβδομάδα με τον περισσότερο κόσμο που έχω έρθει σε όλη την καραντίνα. Βέβαια, επειδή ήξερα ότι είχα πολλά τέτοια ραντεβού, πήγα παντού με μάσκα οπότε ήμουν σε ένα κομμάτι ήσυχη ότι δεν θα τους έχω κολλήσει».

«Ανησυχήσαμε γιατί δεν ξέραμε καθόλου… Υπάρχουν άνθρωποι που το πέρασαν όρθιοι στο πόδι με δέκατα και υπάρχουν άλλοι που διασωληνώθηκαν ασχέτου ηλικίας. Οπότε υπήρχε η πρώτη αγωνία να την παίρνουμε τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο και να την ρωτάμε εάν έχει πυρετό» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here