3.5 εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για τη συντήρηση στηθαίων

0

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ, για την συντήρηση των στηθαίων ασφαλείας στο κεντρικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Κατασκευής Έργων και Συντήρησης Οδοποιίας, της Περιφέρειας Αττικής.

Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στην Λ. Αλίμου- Κατεχάκη στο ύψος της Καισαριανής, μήκους 1.212μ και 168 μέτρα προς Λ . Μεσογείων. Θα συνεχιστούν στην Λ. Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα προς τον Άγιο Στέφανο, συνολικού μήκους 1.950 μέτρων.

“Προτεραιότητα της Περιφέρειας είναι η ανάπτυξη ενός ασφαλούς και λειτουργικού οδικού δικτύου. Για το λόγο αυτό, οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποιούν συνεχώς παρεμβάσεις και έργα που στοχεύουν στην εξάλειψη πιθανών κινδύνων σε όλους τους δρόμους του λεκανοπεδίου, που είναι στην αρμοδιότητά μας”, δήλωσε με αφορμή τις σχετικές εργασίες ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Ο Γ. Πατούλης έχει ζητήσει από την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Τεχνικών Έργων Ευρώπη Κοσμίδη, να συντονίσει τις διαδικασίες για την προτεραιοποίηση των έργων, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ενδεχόμενου κίνδυνου και τον προγραμματισμό νέων έργων που σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών.


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here