Ο Φαίδων Κεφαλέας (ο καλλονός συνεργάτης της Μενεγάκη) τα παράτησε όλα και ζει στη Νέα Υόρκη -Τι κάνει εκεί [εικόνες]

0

Τον Φαίδωνα Κεφαλέα τον γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 

Ενα όμορφο αγόρι, ψηλό, με γαλάζια μάτια. Μετά από λίγα χρόνια χάθηκε από την TV αφού τα παράτησε όλα για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να κυνηγήσει μια καριέρα ηθοποιού στις ΗΠΑ. 

Ο Φαίδων Κεφαλέας ζει πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη και μιλάει για τη νέα του ζωή στη Real. 

«Ξυπνάω συνήθως στις 8 το πρωί. Κοιτάζω την ατζέντα μου, απαντάω στα mail μου και ξεκινάω τα ραντεβού μου. Όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο. Και αυτό γιατί συνήθως προκύπτουν επιπλέον συναντήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η πόλη είναι ένα «ωραίο τρελοκμείο», που πολλές φορές αισθάνεσαι να σε καταπίνει, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Πρέπει συνέχεια να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και να είσαι πολύ συνεπής με το πρόγραμμα και τις ώρες σου. Τελειώνοντας από τα ραντεβού μου νωρίς το απόγευμα, θα συνεχίσω πηγαίνοντας στη δουλειά μου, όπου εκεί συνήθως «κλείνω» την ημέρα μου», ενώ τονίζει ότι παρά το πρωινό του ξύπνημα επιστρέφει στο σπίτι πολύ αργά το βράδυ: «Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες γιατί και οι ευθύνες είναι το ίδιο μεγάλες. Επιστρέφω στο σπίτι στις 2 το πρωί. Είμαι από αυτούς που φεύγουν τελευταίοι από τη δουλειά» εξήγησε στην Real και συνέχισε για την δουλειά του:

 «Επαγγελματικά κινούμαι στον τομέα του business managment σε μαγαζιά, κάτι που μου έχει εξασφαλίσει μια οικονομική ασφάλεια, γιατί το κόστος ζωής εδώ είναι αρκετά υψηλό», λέει ο ηθοποιός τονίζοντας παράλληλα ότι δεν εγκαταλείπει τις δύο μεγάλες του αγάπες την τηλεόραση και το θέατρο: «Έχω υπογράψει συνεργασία με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα καλλιτεχνικά πρακτορεία της Νέας Υόρκης κάνω τα ΡΚ μου και, αν και γίνονται πολλές και διάφορες παραγωγές μικρές και μεγάλες προσπαθώ να είμαι επιλεκτικός και προσεκτικός γιατί πάντα σκέφτομαι ποιες θα είναι οι συνέπειες της εκάστοτε επιλογής μου».

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here