Δανία: Σάλος με παιδική σειρά που παρουσιάζει τον κεντρικό της ήρωα με μεγάλο πέος

0

Μια νέα δανέζικη τηλεοπτική σειρά για παιδιά προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Πρόκειται για τον κινούμενο γέρο John Dillerman – ο οποίος έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο.

Συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, η τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων John Dillermand έκανε πρεμιέρα στο δανέζικο δημόσιο κανάλι παροχής υπηρεσιών για παιδιά, DR Ramasjang. Η συζήτηση στη συνέχεια αφορούσε κατά πόσον το θέμα είναι κατάλληλο, καθώς απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 8 ετών.

Η σειρά αφορά τον John Dillermand που έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο και όπως υπόσχεται το εισαγωγικό τραγούδι, «σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να κάνει με αυτό».

Στην τηλεοπτική σειρά, το πέος του Τζον κινείται προς τα εμπρός και χρησιμοποιείται σαν ένα μεγάλο λουρί για τα σκυλιά ή όταν ένας γείτονας χρειάζεται βοήθεια για να σηκώσει τη σημαία. Μερικές φορές ζει τη δική του ζωή και μετά γίνεται ενοχλητικό, όπως όταν κλέβει ένα παγωτό από ένα παιδί.

Ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα «John Dillermand» είναι ο σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων Jacob Ley, ο οποίος είναι ο ίδιος ο πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας επτά και δέκα ετών και ενός αγοριού ηλικίας τεσσάρων ετών. Λέει σε ένα γραπτό σχόλιο ότι έχει χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα για να τραβήξει την προσοχή των παιδιών του, αλλά και για να πει για όλα αυτά που είναι αστεία και ενοχλητικά.

«Το γεγονός ότι είπα κάτι ενοχλητικό, το αγαπήσαν αμέσως τα παιδιά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να πω για την ανατομία του σώματος χωρίς να έχει σεξουαλική επαφή και θα μπορούσα επίσης να το συνδέσω με συναισθήματα που αφορούσαν τη γοητεία – παρά την ντροπή για ένα μέρος του σώματός μας, όπως είναι.

Διαπίστωσα ότι τα παιδιά μπορούσαν να προβληματιστούν με την αμηχανία και επίσης γοητεύτηκαν από το γεγονός ότι ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος που είχε τέτοιες προκλήσεις. Αγαπούν να ακούνε όταν τα πράγματα πάνε στραβά», συμπληρώνει ο Jakob.

Children's TV show about man with giant penis airs in Denmark

Ισχυρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στη σελίδα του Facebook του τηλεοπτικού καναλιού, υπάρχει τόσο έπαινος και κριτική από τους τηλεθεατές.

Αρκετοί γράφουν ότι συγκλονίζονται από το ακατάλληλο περιεχόμενο, κάποιοι το αποκαλούν πορνογραφικό και κάποιος γράφει ότι θα είναι η τελευταία φορά που τα παιδιά θα παρακολουθήσουν το παιδικό κανάλι. Μερικοί ανησυχούν ότι τα παιδιά τους θα εκτίθενται και άλλοι φοβούνται ότι το DR παρέχει ένα εργαλείο για παιδόφιλους.

Άλλοι γράφουν ότι τα παιδιά τους πίστευαν ότι η σειρά ήταν αστεία και ότι ο ενήλικος κόσμος θέτει τον Τζον Ντίλμαντ σε σεξουαλικό πλαίσιο.

Danish kids' show about man with magic penis is 'innocent and goofy,' says  TV critic | CBC Radio

«Υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια από γονείς που έχουν χρησιμοποιήσει τη σειρά για να μιλήσουν στα παιδιά τους για το σώμα», λέει ο Morten Skov Hansen και τονίζει ότι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν είναι ότι τα, παιδιά μεταξύ τεσσάρων και οκτώ ετών, να είναι ευτυχισμένα .

Το πρώτο επεισόδιο του “John Dillermand” έχει παρακολουθηθεί από 86.000 τηλεθεατές μέσω του DR TV και DR Ramasjang το Σάββατο και την Κυριακή.

Συνολικά 20 επεισόδια της σειράς θα μεταδοθούν και πολλά από αυτά έχουν ήδη δημοσιευτεί στον ιστότοπο. Ο Morten Skov Hansen, επικεφαλής του DR Ramasjang, λέει στο DR Kultur ότι η σειρά θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί.

Λέει επίσης ότι, μεταξύ άλλων, το Sex & samfund, συμμετείχε στις προπαρασκευαστικές εργασίες και ότι το DR είναι ικανοποιημένο με το αποτέλεσμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here