Η ιλιγγιώδης διατροφή που θα δίνει ο Τούρκος παραγωγός στην πρώην σύζυγό του -Υπό έναν περίεργο όρο

0

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Σεϊμά Σουμπασί, ένα χρόνο μετά το γάμο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους. 

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για τις αιτίες του χωρισμού με κάποιες από αυτές να αναφέρουν ότι η Σεϊμά είχε εξωσυζυγική σχέση την οποία αντελήφθη ο Ιλιτζαλί. 
Πάντως, σήμερα, δημοσίευμα των Παραπολιτικών αναφέρεται στους όρους του διαζυγίου. 

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα το ζευγάρι βγάζει συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε ήδη σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών, δηλαδή 21.000 ευρώ, στην Σεϊμά. Τα χρήματα αυτά θα τα δίνει ο Τούρκος παραγωγός με έναν όρο, ότι η Σεϊμά δεν θα προχωρήσει σε δεύτερο γάμο. Σε περίπτωση που παντρευτεί ξανά, απλά ο Ιλιτζαλί θα σταματήσει να της δίνει τη μεγάλη αυτή διατροφή. 

Η Σεϊμά θα μετακομίσει σε νέο σπίτι μαζί με την κόρη της, καρπό του ερωτά της με τον Τούρκο παραγωγό. Ο Ιλιτζαλί θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ το ζευγάρι θα συνεχίσει να συνεργάζεται αφού ο Τούρκος παραγωγός είναι συνέταιρος στο καφέ της Σεϊμά. 

Τέλος, συμφώνησαν ότι πέρα από αυτά που ορίζονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό, κανείς τους δεν θα ζητήσει υλική ή ηθική αποζημίωση.

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here