Μαριάννα Γουλανδρή- Φίλιππος Λαιμός: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

0

Bόλτα στους δρόμους της Αθήνας έκανε η Μαριάννα Γουλανδρή μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό και την κόρη τους, Χριστιάννα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρίσκεται στην Αθήνα λόγω του χριστουγεννιάτικου bazaar του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και επί την ευκαιρία έκαναν μία βόλτα με την κόρη τους στο κέντρο της Αθήνας.

Το ζευγάρι έτσι εξερεύνησε τις όμορφες γωνιές της Αθήνας με την Μαριάννα να ανεβάζει φωτογραφίες ποζάροντας αγκαλιά με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό.

Εκτός αυτού, η Μαριάνα Γουλανδρή έβγαλε φωτογραφία και μόνο του τον Φίλιππο Λαιμό να κρατάει το καρότσι με την κόρη τους ποζάροντας στον φακό.

Το ζευγάρι έτσι εξερεύνησε τις όμορφες γωνιές της Αθήνας με την Μαριάννα να ανεβάζει φωτογραφίες ποζάροντας αγκαλιά με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό.

Το love story του ζευγαριού

Το ζευγάρι που γνωρίζεται πολλά χρόνια, παντρεύτηκε τον Δεκέμβρη του 2016 στο Λονδίνο, μετά την  πρόταση γάμου που έγινε το 2015 στις εξωτικές Μαλδίβες.

Ο γάμος τους έγινε το Σάββατο 4 Φλεβάρη του 2017 στον ορθόδοξο ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο με καλεσμένους γόνους εφοπλιστικών οικογενειών, γαλαζοαίματους και επιχειρηματίες.

Παρόντες ήταν και η γιαγιά και ο παππούς της Μαριάννας Γουλανδρή, Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Την άνοιξη του 2018 το ζευγάρι απέκτησε την κόρη τους, Χριστιάννα, ενώ το καλοκαίρι έγινε και η βάφτιση της στο κτήμα Λαιμού που βρίσκεται στις Σπέτσες.

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here